Szerintetek modellkedhetek?
Magasságom:163 cm
Súly:37 kg ( tudom hogy nagyon vékony vagyok eszek és nem vagyok beteg , úgyhogy ez adottság vagy is genetika)
Magas,vékony és hosszú lábaim vannak
".Egyépként meg még nőni fogok"
Vagy nem.
Hány éves vagy, 10?
12 centit már nem valószínű, hogy nősz. És nem kell képet küldeni, mert egyértelmű, hogy aki a 163 centijéhez 37 kg, annak nincs jó alakja, túl sovány. Lehet, hogy genetika, de ez van.
El kell h szomorítsalak, én 14 éves korom óta kb 3-4 centit nőttem
Amúgy meg tényleg túl sovány vagy
Túl sovány és túl alacsony vagy.
Az nem genetika, hogy valakinek a BMI-je 13,9 miközben 18,5-től lenne a normális tartomány legaljában.
Persze a korodtól függően ez kicsit eltérhet, de ez nagyon durva. Bocsi, de nem tudom elhinni, hogy eszel normálisan, tartalmasan, nincs semmilyen felszívódási problémád, egészséges vagy és ezzel a súllyal képes vagy aktív életmódot folytatni. ezek közül legalább 2-3 nem fog stimmelni, ha jobban megkapargatjuk.
Mindezektől függetlenül baromira nem vagy magas, bár kort nem tudunk, de a 163 az bizony bazi alacsony. Én is kb. ennyi, és mindenhol szinte a legkisebb vagyok. Nem zavar, sőt, de modell az nem leszek és te sem ezzel az adottsággal.
Azért láthatod magad magasnak, mert olyan rohadt sovány vagy, nincs semmi tested, és a vézna lábaid hosszúnak tűnnek.
Annyira nem sovany...nem tudjuk hogy nez ki...
A kerdesre a valasz meg az,hogy sajnos nem (jelenlegi "allapotodban)
Még 173-174 centinél is remélik h nőni fogsz még
Utolso...minek akarsz kepet nezegetni ,mikor a magassag mar mindent elmond?
Kerdezo...ne kuldozgessel kepeket idegeneknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!