Szerintetek ezekkel a méretekkel meg felelnék modellnek? 16éves vagyok,168cm,53kg
Figyelt kérdés
2015. okt. 3. 19:02
1/11 anonim válasza:
Nem. Alacsony vagy, nincs mit ezen ragozni.
2/11 anonim válasza:
Alacsony vagy. Meg a méretekből egyébként sem lehet megmondani. Megfelelő méretekkel is lehet valaki szép is és ronda is.
4/11 A kérdező kommentje:
Értem,és nagyjából mennyi az alsó határ?
2015. okt. 3. 19:24
5/11 anonim válasza:
1-2 kg minusz, 4-5 cm plusz es ha szep vagy mehetnel :Dd szoval :/ nem valoszinu :/
6/11 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem,mert sokan tanácsolták hogy jelentkezzek modellnek mert szép az arcom,különleges,az 53kg-hoz lapos a hasam mert szoktam edzeni..es magassarkúban 170fölé megy a magasságom..szerintetek?
2015. okt. 3. 20:22
7/11 anonim válasza:
Kizárt dolog, te is tudodhatnád szíved mélyén ,még ha nem is nézel utána csak kinyitsz egy magazint látod hogy milyen lányok vannak ott. [link] itt egy cikk arról hogy különlegesnek kell lenni nem szépnek.
8/11 anonim válasza:
Én 175 centi vagyok, és állandóan panaszkodnak az alacsonyságom miatt. Szerinted 168 centivel mit mondanának? 168 centivel egyszerűen nem lehetsz annyira hosszúlábú alkat, amennyire kellene. A magassarkú meg tök mindegy, mert ha odaállítanak teljesen natúrban, mezítláb, hogy "legyél szép" akkor nem leszel olyan, mint a 180 centis lány. Magassarkúban kb. 187-189 között van egy modell, rád nem fognak magasabb cipőt adni, csak mert. Meg ez üzlet. 168 centi vagy, hiába szép, ahogy meglátják a magasságodat, nem állnak veled szóba, tehát rendes, pénzt hozó munkákat (nem itthoni bohóckodást) nem kapnál, ezért egy rendes ügynökségnek eszébe sem jutna pénzt invesztálnia beléd, hiszen nem éred meg. Ez ilyen egyszerű, és nem azért van mert gonoszak az ügynökségek, hanem azért mert egy modell drága, és ha nem éri meg, akkor minek költenének rá?
10/11 anonim válasza:
Szerintem lenne esélyed. Nem ismerlek, de ha valóban szép arcod van... Mellesleg a 168 centi azért nem olyan alacsony! Break the rules!! Néha egy alacsonyabb lány szebb mint egy vézna, magas, szerintem. Legyen önbizalmad, de ha visszautasítanak ne törj le! A szépség relatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!