Spectre_R42 kérdése:
Mi az a "direct booking"?
Figyelt kérdés
2015. szept. 16. 19:10
2/11 A kérdező kommentje:
Kösz a semmit.
2015. szept. 17. 08:59
3/11 anonim válasza:
Direkt egy, általában pár napos munka.
4/11 Bordás Béla válasza:
Magyarra fordítva, talán "közvetlen helyfoglalás", de a szövegkörnyezet alapján talán lehet valami más értelmezése is. Honnan vetted?
5/11 A kérdező kommentje:
Egyik ügynökség hirdet egy munkát és egy ismerősömmel próbálunk rájönni, hogy mi az a direct booking. Az a szöveg, hogy androgün modelleket keresnek direct bookingra.
2015. szept. 18. 12:54
6/11 anonim válasza:
direct booking = konkrét munkára küldenek
vagyis nem casting és majd eldöntik, hanem már a munkát kapja a model rögtön
7/11 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen :D
2015. szept. 18. 21:11
8/11 Bordás Béla válasza:
Azért javaslom, hogy nézz utána, hogy pontosan mit is jelent az "androgün" szó! Mert nagy jelentősége lehet! És ha megtalálod rá a neten vagy máshol a megfelelő utalást, akkor szerintem azonnal lemondasz erről a tervedről - már ha "átlagos", egészséges humanoid vagy mind szellemileg, mind pedig testileg!
9/11 anonim válasza:
Mint mondtam annyit jelent, hogy egy konkrét munkára castingolnak. Amúgy meg ezt haha, pont az én ügynökségem hirdette meg pár napja :DD.
10/11 A kérdező kommentje:
kedves 8as.... Tisztában vagyok vele mi az az androgün, köszönöm aggodalmad. Mellesleg arról nem tehet senki ha olyan a testalkata meg a vonásai hogy mindkét nembe betud illeszkedni külsőleg. Attól még normális, épeszű, egészséges emberek.
2015. szept. 19. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!