Molett vagyok? Tudnátok modell ügynökséget ajánlani ahol ilyen modelleket keresnek? (lehetőleg Csongrád megyében)
Szerintem nem igazán keresnek ilyen modelleket, nem is a súly miatt, hanem a magasság miatt.
Én 162cm-rel sehova nem kellettem, pedig 45kg vagyok.
De lehet tévedek!
Sok szerencsét neked! :)
Kedves második most találtam ezt az oldalt! Bár nem feltétlenül modellkedés. [link]
"Lehetsz sovány, molett, magas vagy alacsony, szemüveg vagy szeplős, fiatal vagy idős nálunk a helyed!"
számold ki [link]
duci kategoriába tartozol. ez nem biztos h rossz de kétlem hogy magyrországon keresnek ilyen testalkattal rendelkező mondelt.
Amugy egy portfoliot simán csináltathatnál magadnak, igy legalabb belekóstolsz a modelkedésbe egy kicsit :)
...és a modellügynökségek persze, hogy mindenkit csábítanak, nekik csak az a lényeg, hogy megcsinálják a portfóliódat "akciósan" 80 ezerért.
Cserébe nem ígérnek semmit. Persze, az esély megvan rá, hogy PONT zs kategóriás ügynökség 10.000 szegény átvert kislánya közül téged választ ki valaki valamire.. de kb annyi, mint a lottóötösre.
Molett vagy-e? Majdnem húsz centivel vagyok magasabb, de öt kilóval könnyebb; hasamon van felesleg.
Magasság fontos, modellkedés meg eleve rengeteg utazással jár, kis megyékben felesleges gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!