Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek lehetnék plus...

Szerintetek lehetnék plus size modell?

Figyelt kérdés
38/40 a ruhaméretem.Centiméterben még nem tudom a méreteimet, csupán csak eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha...:)Képet kérésre privátban küldök!

2015. aug. 9. 23:57
 1/8 anonim ***** válasza:
plus size modelleknel jobban szamit az arc, mint az atlag modelleknel, mivel naluk meg van egy test is amit jobban figyelembe kell venni, ugyh ha dobsz egy kepet talan meg tudom mondani, h erdemes-e belefognod, mivel jartas vagyok a szakmaban :)
2015. aug. 10. 06:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Kép nélkül nem lehet megmondani. A ruhaméret meg semmit nem mond.
2015. aug. 10. 08:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Küldhetnél egy képet. Akkor többet tudok mondani.
2015. aug. 10. 10:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont az a méreted hogy modellnek nagydarab vagy plus size modellnek sovány. A 38/40 normál női méretek.
2015. aug. 10. 11:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon nem tudok olyan ügynökségről akik plus size modellekkel foglalkoznak
2015. aug. 10. 12:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Egyetlen egy "rendes" plus size modell ügynökséget ismerek: Plus Size Model Agency Budapest.Ide szeretném elküldeni a jelentkezésem.
2015. aug. 10. 16:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Küldesz légyszi képet?
2015. aug. 11. 00:42
 8/8 anonim válasza:
Szerintem vékony vagy plus sizenak. Ez átlagos méret. De egy próbát megér:)
2016. júl. 26. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!