Lenne esélyem modellnek?
Figyelt kérdés
163cm magas hosszú barna haj, barna szem, mindenki azt mondja, hogy csinos vagyok. van egy kis bőrhibám de az sminkkel eltüntethető.2015. aug. 6. 14:32
11/21 A kérdező kommentje:
akk.mondd h milyen küllönlegességre gondolsz am. nemsima barna hanem mogyoróbarna szemem van
2015. aug. 6. 17:59
12/21 anonim válasza:
Húúúú.. az komoly :D Az végülis csak 100ból 62-nek van :P
Tegyél fel képet, eldöntjük. Normálisat, nem photoshoppoltat, nem napszemüvegeset, nem csücsörítőset, egészalakosat.
13/21 A kérdező kommentje:
képet nem szeretnék felrakni
2015. aug. 6. 18:25
14/21 anonim válasza:
Akkor hogy akarsz modell lenni, ha már itt sem mered magad megmutatni? Ez így nem fog menni. Nem piszkálni akartalak, segítenék, lassan annyi ideje modellkedem, mint ahány éves te vagy. De ezt így felesleges. Tanulj, sportolj, aztán majd kiderül, mi lesz belőled. Modell 99%, hogy nem.
15/21 anonim válasza:
Egyet kell,hogy értsek a 14. válaszolóval. :( De nem kell feladni az álmod. :)
16/21 anonim válasza:
De nevetek mit akarsz 163cm -vel ? ugye nem gondoltad komolyan ?! én 14 vagyok 175-6 cm magas a lány modelltársaim 180cm felett vannak , ezzel a mgasságoddal max foto modell lehetsz ha szép vagy
17/21 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo lehet h nem vok ennyi idosen akkora zsiraf mint te mert azert valljuk be akkora magassaggal mint amekkora te vagy eleg nehez pasit talalni na mind1 am. Nyugodtan nevethetsz nem erdekel meg hozzateszem majdnem en vok a legmagasabb az osztalybol
2015. aug. 7. 23:24
18/21 anonim válasza:
na először is próbáld meg elfogadni a KRITIKÁKAT/velemenyeket
19/21 anonim válasza:
A 176 neked zsiráf, és nem tudsz vele pasit találni? :D Jajj, de savanyú a szőlő :)
Üdv: A modell, aki segíteni akart
20/21 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy amikor én teljesen optimális adatokkal rendelkezem, ki írom a kérdést és jön 1-2 válasz, ha meg valaki túl alacsony vagy teltebb, rögtön jön 13 válasz, hogy nem. Nincs ezzel semmi bajom, csak nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!