Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szi asztok! 16 éves vagyok és...

Szi asztok! 16 éves vagyok és 79 kiló kicsit szerintem sovány,160 cm vagyok. Szeretnék modell lenni. Mit kell tennem. Valaki azt mondta még híznom kell de szt a 80 kg kicsit kevés még vannak mások szerint hurkáim de szerintem azok szexik?

Figyelt kérdés
szerintem akár én lehetnék a következő világsztár.csak kicsit még híznom kell nem?vagy ha nem a fenekem ki sit kicsi 54 cm egy .combom vastagsága 123 cm.vádlim 43. szerintetek ez modell alkat.és napi 6 sajtburgerrel tzdom tartani a 80 kg ot vagy ehetek még 7 is?

2015. júl. 23. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
98%
legközelebb próbálj meg viccesebb lenni ez nem jött össze :(
2015. júl. 23. 21:15
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Mielőtt világsztár lennél vedd elő a magyar helyesírás szabályait és tanulmányozd kicsit. Volt egy megérzésem hogy humorizálsz, de ez lehetetlen ugyebár. Szerintem hízz még, növeld a sajtburger adagod! Reggeli, ebéd, vacsora csak mekis kaja legyen, de nehogy diétás kólával.
2015. júl. 23. 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Tisztában vagy a következő fogalmakkal:

-modellkedés

-világsztár

-vastagság

-szexi ?

2015. júl. 23. 21:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
ne eroltessuk ezt a poent:(
2015. júl. 23. 22:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem jött össze. Sajna.
2015. júl. 24. 15:09
 6/7 anonim ***** válasza:

bocsi de a 160 cm az alacsonynak számít

és az ha valaki elszánt nem ok erre a töménytelen egoizmusra

én nem tudom h ez csak vicc akar e lenni de remélem mert így Suha Arankás megnyilvánulást láthattunk

2015. júl. 26. 14:50
 7/7 Guminyuszmusz válasza:

Azaz sajtburger. Tisztába vagy vele mennyire pusztítja az emberek agysejtteit ha ilyen hülye kérdésekkel bombázod őket? Amúgy a sajtburger+ modell világsztár nekem nem fér össze.

10/ l

2015. okt. 11. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!