Szi asztok! 16 éves vagyok és 79 kiló kicsit szerintem sovány,160 cm vagyok. Szeretnék modell lenni. Mit kell tennem. Valaki azt mondta még híznom kell de szt a 80 kg kicsit kevés még vannak mások szerint hurkáim de szerintem azok szexik?
Figyelt kérdés
szerintem akár én lehetnék a következő világsztár.csak kicsit még híznom kell nem?vagy ha nem a fenekem ki sit kicsi 54 cm egy .combom vastagsága 123 cm.vádlim 43. szerintetek ez modell alkat.és napi 6 sajtburgerrel tzdom tartani a 80 kg ot vagy ehetek még 7 is?2015. júl. 23. 21:08
1/7 anonim válasza:
legközelebb próbálj meg viccesebb lenni ez nem jött össze :(
2/7 anonim válasza:
Mielőtt világsztár lennél vedd elő a magyar helyesírás szabályait és tanulmányozd kicsit. Volt egy megérzésem hogy humorizálsz, de ez lehetetlen ugyebár. Szerintem hízz még, növeld a sajtburger adagod! Reggeli, ebéd, vacsora csak mekis kaja legyen, de nehogy diétás kólával.
3/7 anonim válasza:
Tisztában vagy a következő fogalmakkal:
-modellkedés
-világsztár
-vastagság
-szexi ?
6/7 anonim válasza:
bocsi de a 160 cm az alacsonynak számít
és az ha valaki elszánt nem ok erre a töménytelen egoizmusra
én nem tudom h ez csak vicc akar e lenni de remélem mert így Suha Arankás megnyilvánulást láthattunk
7/7 Guminyuszmusz válasza:
Azaz sajtburger. Tisztába vagy vele mennyire pusztítja az emberek agysejtteit ha ilyen hülye kérdésekkel bombázod őket? Amúgy a sajtburger+ modell világsztár nekem nem fér össze.
10/ l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!