Jó lennék modellnek?
Figyelt kérdés
Nem ez az életcélom, mert egyetemre jelentkezem majd. Eddig foglalkoztam fotózással, de most a másik oldalt, a modellkedést szeretném kipróbálni. Nem sokáig, egy pár fotó erejéig. Lemértem magam:
165 cm, 48 kg, beleesek a modellméretbe, vagyis a 90-60-90be. Mi kell még hozzá? Kérésre, privátban küldök képet, de sajnos csak reggel tudok. :) 17L
2015. júl. 12. 22:41
11/16 anonim válasza:
170 vagy 172 cm alatt sehova se vesznek fel, ne haragudj.
12/16 anonim válasza:
165 centivel ne is almodozz modellkedesrol, maximum ha kizarolag arcmodellt keresnek. Es a hofeher boruek is joval nepszerubbek most, mint a 90-es evek meg a 2000-es ev elejen meno kreol bor.
De azert kuldhetsz egy kepet, mivel modellkedessel foglalkoztam jomagam is :)
13/16 anonim válasza:
165?
Nem. Örülj neki, hogy csinos vagy, szép vagy, esetleg ha van pénzed, keress egy fotóst és csináltass egy sorozatot magadról emlékbe.
14/16 anonim válasza:
hát még nőnöd kéne vagy 8centit.
15/16 anonim válasza:
nekem is kuldhetsz képet magadrol,,,és ne aggodj még nincsen minden veszve ..fogsz még sokat noni
16/16 anonim válasza:
nem fog:D egy lány se nő 15 éves kora után (de már 13 után is ritka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!