Miért a lányosabb fiú modelleket keresik?
Figyelt kérdés
2015. júl. 10. 07:52
1/4 anonim válasza:
sok férfiasabb modell is van a topban
de azért szeretik a lányosabbakat, mert különlegesek
2/4 anonim válasza:
elsőnek igaza van + még dolgozhatnak női modellként is
3/4 anonim válasza:
Igazából a lányoknak és a fiúknál is egyaránt a vékony, alacsony modelleket kedvelik. Szerintem azért, mert "bővíteni" még lehet őket, de egy karakteres, izmos karú/dús keblű, nagy termetű embert nem lehet kisebbé tenni.
Én mondjuk nagyon nem szeretem ezt a trendet, mert többek között ennek köszönhető, hogy kétméteres, 130 kilós férfiként nincs igazán rám tervezett ruha (és akkor ne beszéljünk a bútorokról...), de tény, hogy ez jelentős könnyebbség lehet azoknak, akiknek napi szinten kell modelleket öltöztetni.
4/4 anonim válasza:
Azért mert nekik a b**ik kellenek, mert ők is b**ik.De nyilván ha te ezt figyeled meg akkor te is az vagy. puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!