Suli vagy modellkedes?
Nem tudok valasztani, vagyis inkabb a modellkedes fele huzok, azt szeretnem. Csak felek a vegen megjarom es azt kivanom majd barcsak tanuktam volna. Az orszag 5. Legjobb gimnaziumaba jarok es az Iconnal modellkedem. Most dontes elott allok, hagyjam ott a sulit es legyek mAgantanulo, mert eleg jol megy a modellkedes, vagy nem. Igazabol a sulit kesobb is elvegezhetem, nem?
Tapasztalatokat szeretnek kerni, vagy csak javaslatokat. Koszonom! 15/l
Tanulj, ez legyen az elso. A tudast, az erettsegit senki sem veheti majd el toled - mig a modellkedesbe barmikor belebukhatsz, sot, par ev mulva siman kioregszel belole.
Gondolkodj okosan, es csak a suli mellett modellkedj, vigyazva a jo jegyekre.
Nem muszáj mindent úgy csinálni, ahogy a nagy többség, de én azért ezt nagyon alaposan meggondolnám.
A helyedben én elvégezném a sulit most, magántanulóként is meg lehet csinálni, nem muszáj abbahagyni.
Realisztikusan mennyi az esélye, hogy sikeres modell legyél? Ha szereted csinálni, akkor persze ne add fel, de azért érdemes egy jó érettségit összehozni, ha pl. később úgy döntesz, hogy szeretnél egyetemre járni.
Persze, elvileg később is elvégezheted, de ha a modellkedés mégsem jön be, akkor meg más munkát kell keresned, és az lesz a prioritás a tanulás helyett.
De miért nem kérdezed meg erről a szüleidet is?
Ha komolyabb összegeket kapsz fotózásért nem 10-20.e forintokat akkor érdemes megfontolni, ja és azt sem hátrány ha fixen van ebből heti/havi X mennyiség.
Ha kevés pénzt kapsz érte vagy ritkán fotóznak akkor elég fölösleges beleélned magad mert nem valószínű hogy feljebb fogsz törni.
Gondolt át reálisan.
Ne hagyd abba a sulit a modellkedés miatt, főleg mert az lutri, hogy mikor milyen karaktert keresnek, hogy nősz, hogy változik az arcod, tested tinikorod alatt.
Inkább legyél magántanuló, de úgy, hogy év végén rendesen vizsgázol. Nem éri meg a modellkedés miatt abbahagyni... később jóval nehezebb lesz megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!