Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » A mai fitness modellek ilyenek?

A mai fitness modellek ilyenek?

Figyelt kérdés
22 évesen nagyobb vagy akkora láb/karizmai vannak, mint nekem férfiként pedig járok edzeni heti 4-5x. Szilikon mellek, havi utazások a világ nagyvárosaiba Róma,New York stb. Tökéletes étrend, ruhák, szaunázás, szoli, műköröm, hajfestés.... sorolhatnám. Ez egy átlag magyar ember számára havi 1-1,5 millió forintba kerül kb. Mi a munkája az ilyen nőknek? Prostik? Mert dolgozni sosem látom őket a személyi edzésből és szponzorból így el lehet lébecolni? Csak hogy a személyi edzői tanf. is fél misi és napi 8 órát minimum kéne dolgozni jobb esetben, amit sokan teljesítenek is... na de aki tényleg csak utazgat meg lejár edzeni azt a család tartja? Tudom, hogy a Toldi Zsuzsi meg cs.Jani vállalkoznak, de én a fiatal 20-25 éves korosztályra gondolok. Jay Cutler biztos megél belőle, de aki 2-3 éve tört be ebbe a világba azzal mivan?

2015. jún. 16. 09:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont ezen gondolkodtam a napokban. Mondjuk nekem a külföldi utazgatás még nem tűnt fel, de a többi stimmel. Ha szponzorálva is vannak, akkor se keresnek ezzel százezreket és a legtöbbjük meg önerőből szerez be mindent. Néha fotózásra is járnak, ami több tízezer forint vagy még drágább, hogy ha egy nevesebb fotóssal csináltatják. Akkor még ott az egyetem vagy a fősuli is, azt is ki kell valamiből fizetniük. A "szelfik" tanúsága szerint, jó pár márkás edzőcipőjük és ruhájuk van. Hetenként jönnek a posztjaik, hogy itt és itt csinálták a körmüket, a sminküket és a hajukat. Ha nem is prostik, biztos van egy gazdag pasijuk vagy a szüleik miatt engedhetik meg maguknak ezt az életvitelt. Vagy csak irigyek vagyunk és ezzel próbáljuk nyugtatni magunkat, hogy biztos k**vák. Te azért mert sose lesz ilyen barátnőd, én meg azért mert sose lesz ilyen testem, mint nekik. :D
2015. jún. 16. 10:58
 2/2 anonim ***** válasza:
vagy gazdagok a szülők, vagy gazdag a pasi, vagy pénzért nyújt szolgáltatásokat. nem egy ilyen szupernőről derült már ki ilyesmi.
2015. jún. 16. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!