Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek is reklám szöveg?

Szerintetek is reklám szöveg?

Figyelt kérdés

Szia ****!

Bocsi, hogy így ismeretlenül írok, de a profil képeidet látva szerintem érdemes lenne kipróbálnod magad fotómodellként. Hacsak nem dolgozol már modellként is. Én is nem rég voltam válogatáson egy stúdiónál, akik különféle munkájukhoz keresnek hasonló lányokat, mint te. A FB-oldalukon láttam több ilyen aktuális lehetőséget, amire lehet most jelentkezni. Legjobb, ha megnézed őket és ha tetszik a dolog, be tudsz regisztrálni hozzájuk… Üdv: **** : )

Mert ez nagyon annak tűnik, viszont a párom látta és egyfolytában azzal jön, hogy ki kéne próbálnom...

:D

2015. máj. 17. 20:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
tanfolyamot reklámoznak,aminek a lényege,hogy fizess valamiért amire nincsen szükséged.
2015. máj. 17. 21:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2015. máj. 17. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!