Szerintetek Stella Maxwellnek jó teste van? Képek lent.
2015. máj. 10. 18:29
2/12 anonim válasza:
Szerintem már túl sovány. Látszik rajta, hogy agyon van fogyókúrázva, és hiába sportol alig vannak izmai is. Modellnek jó, de nekem nem az ideálom.
3/12 anonim válasza:
Nem. Rossz ránézni a lábaira és a karjára. És igen, látszik, hogy nem sportol, egyáltalán nem néz ki egészségesen.
5/12 A kérdező kommentje:
Csak mert nagyon hasonló a testalkatunk és ha akarnék sem tudnék hízni, mert ilyen a genetikám. Csak kíváncsi vagyok, mit gondolnak az emberek, ha látnak. Ilyesmi válaszokra számítottam és ezt nem rosszból mondom most. Köszi a válaszokat, az utolsónak főleg:D
2015. máj. 10. 19:43
7/12 anonim válasza:
Egyik ismerősöm kifejezésével élve: "Inkább etetnéd, mint b...nád."
8/12 anonim válasza:
Nekem is ilyesmi a testalkatom és állandóan azzal basztatnak h hízzak. :( pedig tényleg rengeteget eszek de nem tudok hízni sajnos :(
9/12 A kérdező kommentje:
Én pedig örülök, hogy ilyen a testalkatom, meg vagyok elégedve vele:D A nők kb. 99%-a nincsen, úgyhogy szerencsésnek mondom magam. Neked sem kéne mások hülyesége miatt rosszul érezni magad. Ne foglalkozz velük. Nekem női szemmel a vékony lányok tetszenek, te is tuti tök szép vagy:) Dehát a szépség relatív ugye, mint a kommentekből is kiderült. Bármilyen a tested, mindig lesz olyan, akinek pont az ideálja vagy és olyan is akinek nem tetszel. Ezzel nem lehet mit tenni. Szeresd magad, nyomj be pár hamburgert, sok kólával meg krumplival, mindezt bűntudat nélkül és dőlj hátra elégedetten, hogy ma sem kell a kilók miatt aggódnod.:D
2015. máj. 11. 17:15
10/12 anonim válasza:
Hát igen,régebben én is örültem neki hogy vékony vagyok.Csak aztán mindenhol azt látni h csak az a jó csaj akin "van mit fogni"...
Hehe,az utolsó mondatodon jót nevettem,nagyon találó,és így fogok tenni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!