Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Tudtok ajánlani olyan fotóstúd...

Tudtok ajánlani olyan fotóstúdiót, ami nagyon jó "átváltoztatásban"?

Figyelt kérdés
Amikor egy átlagosan kinéző hölgyet gyönyörűen kisminkelnek, megcsinálják a haját és olyan képeket készítenek róla, hogy modellnek is beillene! A Kirschner Anna fotóstúdió volt ilyen, azzal nagyon elégedett voltam, de megtudtam, hogy Londonba költözött. :( Ajándékba vettem volna valakinek náluk fotózást, és most nem tudom, van-e még ilyen Budapesten, ami tényleg jó...

2015. ápr. 30. 22:34
 1/1 anonim ***** válasza:

keress egy jó fotóst, akinek tetszenek a referencia képei, ő biztosan jó sminkessel és fodrásszal dolgozik, más meg nem kell a nagy átváltoztatáshoz, mint a hozzáértő szakemberek és a fotóalany.

attól, hogy valaki nem átváltoztatóként hirdeti magát, még pontosan ugyanezt csinálja, ha felkéred rá.

ez az átváltoztatós dolog csak arról szól, hogy látványosan hirdetik, hogy mindenki megértse, miért érdemes elmenni egy fotóshoz és mivel kapsz többet, mintha magad fényképeznéd a fürdőszoba tükörnél egy mobillal.

2015. máj. 2. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!