Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Az androgyn modelleknél miről...

Az androgyn modelleknél miről lehetek megállapítani, hogy nem lányok, hanem fiúk?

Figyelt kérdés
[link]
2015. márc. 11. 22:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Arról, hogy kukijuk van és fiú nevük. De a linkelt képeken a legtöbbnél egyértelmű az arcáról is, széles férfias állkapocs, sminkkel fedett arcszőrzet, orr, ádámcsutka, arckifejezés, stb.
2015. márc. 11. 22:21
 2/4 A kérdező kommentje:
De a "kuki" nem látszódik sokszor. Magyarországon is van olyan modell, aki női néven fut, pedig egyébként fiú.
2015. márc. 11. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha a név vagy az ágyék nem segít, még mindig ott a NYAK. Ha van ádámcsutkája, akkor fiú, ha nincs, akkor lány.

Bár modelleknél talán erre is figyelnek, bárokban hasznos tipp.

2015. márc. 11. 22:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Az androgün szó igazából kétneműt(vagy nemtelent) jelent. Vannak biológia férfiak, nőies külsővel, de vannak biológiai nők férfias külsővel, vagyis női androgün modellek is. Szóval nem inden androgün modell férfi. Amúgy elég nehéz megállapítani. Én pl. lány vagyok, de a vékonyságom miatt nekem is látszik valamennyire az "ádámcsutkám". Szóval ez sem a legmegbízhatóbb. Esetleg kézfej, mell(kas), fenék amik árulkodóak lehetnek. De az anrogün modelleknek pont az a lényege, hogy tökmindegy. Nem az számít, hogy milyen neműek.
2015. márc. 13. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!