Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Mennyire jelenthet számomra...

Mennyire jelenthet számomra előnyt modellkedésben hogyha nagyok a melleim?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok.

Sokat olvasom hogy ritka az olyan lány aki vékony, és természetes nagy mellei vannak.

Ez mennyire számít modellkedésnél? Mennyire adhat pluszt?

Ha a többi méretem is helyén van.

Vagy főként acra mennek, a mell nem igazán számít?

2015. febr. 13. 21:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Lányok, nektek nem tűnik fel, milyen iszonyatos mennyiségű kérdés van a témában minden nap? (Pl. szerintem te már tegnap is megkérdezted majdnem ugyanezt...)

Nem érzitek, hogy irreális, hogy ennyien befussatok? Mire alapozzátok, hogy ti lesztek majd az az egy-kettő, akiknek ez bejön...?

2015. febr. 14. 11:25
 12/14 A kérdező kommentje:

Ez volt az első kérdésem a témában, és látom hogy mennyien kérdeznek, de mivel tudatlan vagyok még ezzel kapcsolatban, ezért ide jöttem kérdezni.

Külföldön élünk és kaptam egy ajánlatot, (nem 18+ képekre gondoltam) és érdekelt jelenthet-e pluszt az átlagosnál nagyobb mell, amúgy nem arra készülök hogy népszerű modell leszek akit ismer a világ, csak a suli mellett jó lenne még pénzt keresni, tapasztalatot gyűjteni, stb... és megfordult a fejemben.

Köszönöm a normális válaszokat!

2015. febr. 14. 20:51
 13/14 anonim ***** válasza:
a cm-ek számitanak,ha 87-88cm-től is nagyobb vagy mellben,akkor már hátrány.
2015. febr. 15. 07:09
 14/14 anonim ***** válasza:
85%
Glamour modell lehetnél. De kifutó modell szeretnél lenni akkor hátrány.
2015. febr. 15. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!