Mennyire jelenthet számomra előnyt modellkedésben hogyha nagyok a melleim?
18 éves vagyok.
Sokat olvasom hogy ritka az olyan lány aki vékony, és természetes nagy mellei vannak.
Ez mennyire számít modellkedésnél? Mennyire adhat pluszt?
Ha a többi méretem is helyén van.
Vagy főként acra mennek, a mell nem igazán számít?
Lányok, nektek nem tűnik fel, milyen iszonyatos mennyiségű kérdés van a témában minden nap? (Pl. szerintem te már tegnap is megkérdezted majdnem ugyanezt...)
Nem érzitek, hogy irreális, hogy ennyien befussatok? Mire alapozzátok, hogy ti lesztek majd az az egy-kettő, akiknek ez bejön...?
Ez volt az első kérdésem a témában, és látom hogy mennyien kérdeznek, de mivel tudatlan vagyok még ezzel kapcsolatban, ezért ide jöttem kérdezni.
Külföldön élünk és kaptam egy ajánlatot, (nem 18+ képekre gondoltam) és érdekelt jelenthet-e pluszt az átlagosnál nagyobb mell, amúgy nem arra készülök hogy népszerű modell leszek akit ismer a világ, csak a suli mellett jó lenne még pénzt keresni, tapasztalatot gyűjteni, stb... és megfordult a fejemben.
Köszönöm a normális válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!