Nembirok anyuval! Segitenétek?
Nem akarok frufrut!! Segitenétek?
Anya erőszakos és mindig az van amit mond.
Ezt hordhatom csak, ezt nem.
Mindent megmond!! Akkor is baja van ha azt a pulcsit veszem fel ami tetszik és divatos. voltam fodrásznál de a frufrum ketté választottam.
Erre annyira ordítozott velem hogy magamra zártam a fürdőszoba ajtót és sírtam.olyan mujának nézek ki.
Emiatt barátaim sincsenek. Csúfolnak.
12/L
Hogy ne firtassam.
De kellemetlenül érzem magam. Ilyen gombafrizurával a fejemen
Próbáltál már normálisan is elbeszélgetni anyuddal? Hiszti, sírás, gyerekes viselkedés nélkül, értelmes érvekkel, okosan, "felnőttesen"? Mert próbáld meg, akkor amikor jó kedve van mondd el mit akarsz, miért akarod úgy.
Ha ez sem segít akkor pedig anyuddal van a gond, azt mondom ne foglalkozz vele, a hajad olyanra csinálod ahogy te akarod, tojd le ő mit akar... ha nem tetszik neki hát ő baja, ne érdekeljen. Ne hisztizz miatta, csak tedd ami neked jó.
Persze. Értem hogy nem kell hiszti.
Próbáltam úgyis de anyumon az sem segített pfffff. Nembaj én ha törik ha szakad akkor sem megyek fodrászhoz.
hát miért, nem az? :D
kiskoromban anyu nekem is mindig frufrut vágatott, aztán pont 12 éves korom körül elkezdtem lázadozni ellene, engedte is, hogy ne hordjam, de 14 körül rájöttem, hogy nagyon nem áll jól a csupasz homlok, azóta mindig frufrut vágatok magamnak, és szörnyülködve nézem vissza néha a 12-14 közötti képeimet, előnytelen volt a hajam. : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!