Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Nembirok anyuval! Segitenétek?

Nembirok anyuval! Segitenétek?

Figyelt kérdés

Nem akarok frufrut!! Segitenétek?

Anya erőszakos és mindig az van amit mond.

Ezt hordhatom csak, ezt nem.

Mindent megmond!! Akkor is baja van ha azt a pulcsit veszem fel ami tetszik és divatos. voltam fodrásznál de a frufrum ketté választottam.

Erre annyira ordítozott velem hogy magamra zártam a fürdőszoba ajtót és sírtam.olyan mujának nézek ki.

Emiatt barátaim sincsenek. Csúfolnak.

12/L

2015. febr. 12. 20:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki hogy te ezt nem akarod és nem eroltetheti rad. Mondd hogy csufolnak és nincsenek barátaid emiatt és ha ezt nem érti meg akkor nem is jó anya
2015. febr. 12. 20:57
 2/13 A kérdező kommentje:
Csak két pofont kaptam...
2015. febr. 12. 21:02
 3/13 A kérdező kommentje:

Hogy ne firtassam.

De kellemetlenül érzem magam. Ilyen gombafrizurával a fejemen

2015. febr. 12. 21:06
 4/13 anonim ***** válasza:

Próbáltál már normálisan is elbeszélgetni anyuddal? Hiszti, sírás, gyerekes viselkedés nélkül, értelmes érvekkel, okosan, "felnőttesen"? Mert próbáld meg, akkor amikor jó kedve van mondd el mit akarsz, miért akarod úgy.

Ha ez sem segít akkor pedig anyuddal van a gond, azt mondom ne foglalkozz vele, a hajad olyanra csinálod ahogy te akarod, tojd le ő mit akar... ha nem tetszik neki hát ő baja, ne érdekeljen. Ne hisztizz miatta, csak tedd ami neked jó.

2015. febr. 12. 21:15
 5/13 A kérdező kommentje:

Persze. Értem hogy nem kell hiszti.

Próbáltam úgyis de anyumon az sem segített pfffff. Nembaj én ha törik ha szakad akkor sem megyek fodrászhoz.

2015. febr. 12. 21:51
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
dehát a frufru divatos!
2015. febr. 12. 21:59
 7/13 anonim válasza:
"Dehat a frufru divatos" :"D
2015. febr. 13. 19:08
 8/13 anonim ***** válasza:

hát miért, nem az? :D

[link]

kiskoromban anyu nekem is mindig frufrut vágatott, aztán pont 12 éves korom körül elkezdtem lázadozni ellene, engedte is, hogy ne hordjam, de 14 körül rájöttem, hogy nagyon nem áll jól a csupasz homlok, azóta mindig frufrut vágatok magamnak, és szörnyülködve nézem vissza néha a 12-14 közötti képeimet, előnytelen volt a hajam. : D

2015. febr. 13. 20:59
 9/13 A kérdező kommentje:
Hááát nentudom:D
2015. febr. 15. 13:47
 10/13 anonim ***** válasza:
te biztos a kislányossággal azonosítod a frufrut, mert anyukád erőlteti, de hidd el, nagyon cuki és mindenkinek jól áll. ha még a sztárok is hordják, csak nem lehet ciki. : )
2015. febr. 15. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!