Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Milyen képeket töltsek fel...

Milyen képeket töltsek fel internetes társkeresőre, hogy jobban tetszek a fiatal lányoknak? Részletek lentebb!

Figyelt kérdés

Azt tapasztaltam, hogy a lányok nem igazán akarnak visszaírni, ha rájuk írni, de még tavaly, amikor kijelezte az egyik társkeresőn egy férfi profilján (tök véletlenül láttam meg) egy adonisz alkatú meztelen felsőtestes képet, hogy valami 3000 lány tetszikelte be. Én nem szeretnék adoniszi képet magamról, mert azt azért gusztustalannak tartom társkeresőre. A kedvenc öltözékem a fekete nadrág, és valami világos testhez álló póló, vagy ing. Egyébként rólam még nem nagyon készült jó kép, viszont fotóshoz nem szeretnék menni, mert van nekem is profibb fényképezőgépem, állványom is, illetve a lámpákkal játszadozva szórt fény csinálok. Viszont azt veszem észre, ha ismerős csinálja, akkor általában balul sülnek el a képek, így inkább saját magam kisérleteztem. Nekem ez a három kép tetszik. (A tetszik helyett inkább azt írnám, hogy "úgy, ahogy elmegy. :P")

[link]

[link]

[link]

Ezekről a szerintem rossz részeket kivágtam, és Photoshoppal kivilágosítottam. A három képen kívül még vannak ezek, amik közül választanék.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nagyon gáz mindegyik? Melyik az amelyik úgy elmegy? Melyiket cseréljem ki esetleg? Esetleg ötlet, hogy melyik kép hogyan legyen kivágva, kiszerkesztve? Esetleg ötlet, hogy milyen képeket lehetne rólam csinálni, mint vékony alkatú pasiról? (sajnos a szemem alatti karikákat nem tudom eltüntetni, akárhogy is kenem NIVEA, meg bőrápolóval, vagy masszírozom, az sajnos folyton ott marad, meg szerintem ott is lesz, amíg élek!)

2015. febr. 11. 18:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ha már annyira igényes vagy a külsődre, azért arra is figyelhetnél, hogy ingben gázul néz ki ez a feszülős fajta, amiből a gombok közt kikandikál a hasad - azt akartam írni, hogy ez olyan Micimackós, de igazad van, Hulk jobb hasonlat....bár ő izmos is volt, nem csak zöld

te talán a tonna madonnák képeit szoktad megosztani, hogy mennyire bejönnek neked? vagy te is a jó testű csajok képeit osztod meg és lájkolod?

én mondjuk egyáltalán nem értem, hogy miért kell ilyen jótestű képeket megosztogatni, de kinek milyen az ízlése és az érdeklődési köre. viszont az, hogy sokan megosztják és esetleg még gerjednek is rá, az még nem jelenti azt, hogy mindannyian ilyen pasival is élnek.

ahogy már írták, próbálj meg természetesebb testhelyzetben fényképezkedni és nem pózolni. ha ennyire igényes vagy a képekre, akkor menj el egy fotóshoz és fizess érte, hogy legyenek rólad normális képek, biztos lehetsz benne, hogy ezeknél csak jobbakat lehet készíteni egy kis hozzáértéssel és egyáltalán nem a gépen múlik, hanem hogy a fényekhez és a pózokhoz ért-e valaki...

2015. febr. 13. 01:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Aranyos lennél szerintem, de sokkal jobb képeket is lehetne csinálni rólad. A legjobb szerintem ez: [link]

A jó kép, jó kisugárzás instant szexivé tesz mindenkit:) Szerintem nem kell fotóshoz menned, hülyeség. Csak ne akarj pózolós képet feltenni. Ha pl. társasággal mentek valahova, mond meg az egyik barátodnak, hogy néha fényképezzen le, amikor nem is figyelsz. A spontán képek a legjobbak, hidd el!

Ami meg a szexi pasis képeket illeti, aki azt mondja, hogy a külső nem számít, az hazudik. Vagy nagyon kétségbeesett. Nálam a külső ÉS a belső együtt számít egy pasiban. Ha pedig csak a szememet legelgetem, akkor nyilván egy szép arcú, testű pasin fogom.:D

Szerintem azt a képet tedd fel, amelyiket mondtam, pluszba 1-2 elég. Annyiból már látszik, hogy nézel ki. Sok sikert!:)

2015. febr. 13. 23:21
 13/15 A kérdező kommentje:

11-es és 12-es:

Like a hasznos válaszért! (bár több ember válaszában is olvastam hasznos részeket, de ahogy látom megoszlanak a vélemények.)

Én nem szoktam megosztogatni Face-en jótestű csajok képeit, de azt bevallom, hogy magamnak letölteni leszoktam őket. Csak néha-néha huszonéves lányok idővonalait szoktam nézni, ott látom, hogy néha ilyen pasik képeit osztogatják meg, mert kíváncsi vagyok rá milyen pasi jön be nekik. Amiket meg szoktam osztani képek azok a saját természetfotóim. A rólam készült képekről annyit, hogy tükörben általában sokkal jobban nézek ki, mint fotókon (tükörhobbit képeket viszont nem akarok magamról föltenni), de ha pl. egy diszkóba belépek, a lányok sokkal jobban megnéznek az ilyen fehér testhez álló pólóban, mint mondjuk egy fekete színű pólóban.

Arról, hogy nekem milyen lányok jönnek be:

Magas vékonytól ( [link] kezdve a teltkarcsúig ( [link] sok lány bejön.

A szilikoncici, túl sok smink, tetkó, túl sok piercing nem jön be.

Az alma alkat viszont kizárt, szóval a mellén legyen szélesebb, mint a derekán. Onnantól kezdve már a belső, és a kedvesség számít.

Ha már ez szóba került, hogy mennyire vagyok társasági ember: dumámról annyit hogy messze vagyok egy Stand-up Comedy-s dumagéptől. A társaságok "feje" éppen ezért nem én szoktam lenni. Poénkodni tudok, de azt általában csak akkor, amikor a szituáció adja. Hazudozni, meg magamat tenni-venni, színészkedni eleve nem tudok, mert az nem az én világom, de ezt elvárnám a lányoktól is. Akikkel jól kijövök férfiak és kolléganők, meg barátzónás nők őszinték, és korrektül elmondják a véleményüket.

2015. febr. 14. 11:38
 14/15 anonim válasza:
Már bocsi, de én hat éve balettozom és ezek a beállások kevésbé kecses másai. Magadra ne vedd,de ne csodálkozz,hogy nem írnak.
2015. szept. 30. 06:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Én nem látom a képeket:((
2018. aug. 30. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!