Nem kellek nekik vagy miért halogatnak?
Szóval még tavaly októberben leszólított az utcán az Attractive ügynöke, hogy szeretne behívni az ügynökségre. 10 nap múlva bementünk és minden jól ment, kérdezték, hogy hogy megy az angol,mert lesz munka külföldön is meg ilyenek csináltak rólam képeket amit kitettek Instagrammra meg a falra. Azt is mondták, hogy kössünk egy "szóbeli szerződést" tehát ne menjek más ügynökségre. Még elküldtek egy ilyen vizsgálatra, ahol megmondják, hogy hány centi magas leszek (most 173 vagyok és ott azt mondták, hogy 178-181 centi leszek). Erre az ügynökségen mondták, hogy de jó, akkor majd január második felében találkozunk, hogy megbeszéljük az első fotózást.
Aztán február 2.-án írtak, hogy majd márciusban találkozunk...
Egyébként arra gondoltam, hogy azért húzzák ep ennyire, mert elég kislányos az alkatom (se cici, se formásabb csípő,fenék) pedig már 14 éves vagyok.
Szerintetek miért húzzák el ennyire? Mégsem akarnak?
Köszönöm a válaszokat :)
Egyébként pedig egy forintot sem kértek és pont azért mondtam, hogy csak szóbeli szerződést kötöttünk, mert azt mondták, hogy az még rá ér később is.
Az Attractive korrekt ügynökség (nem kérnek pénzt, sem modelltanfolyamot), és bizony Magyarország legjobb ügynökségei is gyakran szólítanak le lányokat az utcán. :)
Szerintem legyél türelmes, mást nem tudsz tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!