Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Nem kellek nekik vagy miért...

Nem kellek nekik vagy miért halogatnak?

Figyelt kérdés

Szóval még tavaly októberben leszólított az utcán az Attractive ügynöke, hogy szeretne behívni az ügynökségre. 10 nap múlva bementünk és minden jól ment, kérdezték, hogy hogy megy az angol,mert lesz munka külföldön is meg ilyenek csináltak rólam képeket amit kitettek Instagrammra meg a falra. Azt is mondták, hogy kössünk egy "szóbeli szerződést" tehát ne menjek más ügynökségre. Még elküldtek egy ilyen vizsgálatra, ahol megmondják, hogy hány centi magas leszek (most 173 vagyok és ott azt mondták, hogy 178-181 centi leszek). Erre az ügynökségen mondták, hogy de jó, akkor majd január második felében találkozunk, hogy megbeszéljük az első fotózást.

Aztán február 2.-án írtak, hogy majd márciusban találkozunk...

Egyébként arra gondoltam, hogy azért húzzák ep ennyire, mert elég kislányos az alkatom (se cici, se formásabb csípő,fenék) pedig már 14 éves vagyok.

Szerintetek miért húzzák el ennyire? Mégsem akarnak?

2015. febr. 7. 11:24
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Nincs olyan vizsgálat, ahol meg lehet állapítani, hogy valaki még pontosan hány centit fog nőni, én már itt rájöttem volna, hogy kamu az egész, ha modellkedni akarsz, próbálkozz máshol is. Ha csak "szóbeli" a szerződés, akkor simán meg is szegheted, mert nem jár érte semmilyen büntetés.
2015. febr. 7. 11:30
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Első, van olyan vizsgálat, amiből meg lehet állapítani, és rendszeresen alkalmazzák is. Az attractive pedig nem egy lehúzós átverős ügynökség.
2015. febr. 7. 11:37
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Egy korrekt modellügynökség NEM SZÓLÍT LE AZ UTCÁN jelölteket. Örülj, hogy nem kerestek eddig és ha fel is keresnek téged a jövőben, hajtsd el őket a bánatba! Engem is szólítottak le az utcán, majd alá akartak íratni velem egy szerződést, amiben 90ezer forintot követeltek volna rajtam azért, hogy elkészítsék a portfóliómat. Egy normális ügynökség soha nem kér a modellektől pénzt, előre meg pláne nem, hanem a munka után vonnak le bizonyos százalékot maguknak.
2015. febr. 7. 13:28
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Azért az Attractive nem éppen egy rosszhírű, lehúzós ügynükség.:D Talán az lehet, hogy kislányosnak tartanak, de szeretnének maguknak, ezt nem tudhatom. Szerintem érdemes lenne felhívni őket és megkérdezni, hogy mi van.:)
2015. febr. 7. 14:28
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Egyébként pedig egy forintot sem kértek és pont azért mondtam, hogy csak szóbeli szerződést kötöttünk, mert azt mondták, hogy az még rá ér később is.

2015. febr. 7. 17:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
14 éves vagy, tehát gyerekmodellnek már idős, de ha gyerekesen nézel ki akkor felnőtt modellnek meg még nem vagy jó... tehát gondolom nem tudnak mit kezdeni veled.
2015. febr. 7. 18:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Az Attractive korrekt ügynökség (nem kérnek pénzt, sem modelltanfolyamot), és bizony Magyarország legjobb ügynökségei is gyakran szólítanak le lányokat az utcán. :)

Szerintem legyél türelmes, mást nem tudsz tenni.

2015. febr. 9. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!