Tthbnt kérdése:
Az nagyon nagy baj ha nem tudok angolul?
Figyelt kérdés
Sajnos nèmetet tanulok.2015. febr. 1. 17:38
1/7 anonim válasza:
Én is ebbe a helyzetbe vagyok. Nem akkora baj, inkább neked rossz, mivel kimész egy külföldi munka miatt és nem érted amit mondanak, amit kérnek és ki tudja melyik ügynökség a megbízható, nehogy bajba kerülj stb.
Én a 17 éves fejemmel nem merek kimenni, pedig hívtak.
3/7 anonim válasza:
Azért ha nem is tökéletesen, de egy középfok jó lenne, nagyon minimum alap, azt már könnyebben lehet feljeszteni.
4/7 anonim válasza:
Ha egy jobb modellügynökségnél regisztrálsz akkor fizetik a tolmácsot. De azért érdemes megtanulni középfokon tudsz.
5/7 anonim válasza:
Tolmács? A modellkedés is egy munka és ebbe beletartozik, hogy tudj angolul, nem fognak neked egy plusz embert fizetni, aki mindenhova elkisér például Pekingben castingra meg fotózásra meg mindenfelé.
6/7 anonim válasza:
Jobb helyeken alap hogy tudj angolul legalább olyan szinten hogy megértsd mit mondanak neked...
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2015. febr. 9. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!