Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Az nagyon nagy baj ha nem...

Tthbnt kérdése:

Az nagyon nagy baj ha nem tudok angolul?

Figyelt kérdés
Sajnos nèmetet tanulok.

2015. febr. 1. 17:38
 1/7 anonim válasza:

Én is ebbe a helyzetbe vagyok. Nem akkora baj, inkább neked rossz, mivel kimész egy külföldi munka miatt és nem érted amit mondanak, amit kérnek és ki tudja melyik ügynökség a megbízható, nehogy bajba kerülj stb.

Én a 17 éves fejemmel nem merek kimenni, pedig hívtak.

2015. febr. 1. 18:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. febr. 1. 18:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért ha nem is tökéletesen, de egy középfok jó lenne, nagyon minimum alap, azt már könnyebben lehet feljeszteni.
2015. febr. 1. 20:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha egy jobb modellügynökségnél regisztrálsz akkor fizetik a tolmácsot. De azért érdemes megtanulni középfokon tudsz.
2015. febr. 2. 17:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Tolmács? A modellkedés is egy munka és ebbe beletartozik, hogy tudj angolul, nem fognak neked egy plusz embert fizetni, aki mindenhova elkisér például Pekingben castingra meg fotózásra meg mindenfelé.
2015. febr. 2. 19:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Jobb helyeken alap hogy tudj angolul legalább olyan szinten hogy megértsd mit mondanak neked...
2015. febr. 2. 20:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2015. febr. 9. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!