Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek lehetnék modell?

Szerintetek lehetnék modell?

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

Minden álmom hogy modell legyek,de valahogy sehogy sem tudok bele kezdeni. Ezért első lépésként meghallgatlak titeket!

Adatim:

Kor: 13

40kg

161cm (tudom,elég kevés:()

És válaszban küldök 2 képet csak itt nem enged.

2015. jan. 30. 00:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
alacsony vagy, de még nőhetsz. az arcod szerintem megfelelne amúgy, szép arcod van, bár az első képen kicsit beszívós fejed van...
2015. jan. 30. 11:46
 12/21 anonim ***** válasza:

#10:

Én 162 cm voltam 13 évesen, most meg 176 cm vagyok, ha nekem sikerült, neki is sikerülhet.

2015. jan. 30. 12:35
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem lehetsz, ha a 170 cm nem éred el, akkor próbálj meg sok tejterméket enni/inni mert attól is lehet nőni(állítólag)

Egyébként nagyon hasonlítasz Dani Cimorellire :)

2015. jan. 30. 15:15
 14/21 anonim válasza:

Az 1 kèpen a fogad nem szèp (fogszabàlyzò segít)

Egy kicsit hiznod kène. Ja ès simàn nöhetsz mèg!

2015. jan. 30. 15:40
 15/21 anonim ***** válasza:

Nekem van olyan "kolleginám", aki bővel 173 alatt van (szerintem most lehet 161 cm 16 évesen), de olyan szép az arca, hogy ő is az Atractivenél modellkedik.

Az oszlopos kép szebb, sokkal természetesebb, szép a hajad és az arcod, nőni még nőhetsz, és persze vékony is vagy. Mondjuk a méreteid leírhatnád, bár még sokat fog változni, úgyis kérdezni fogják.

Lehet tényleg kéne egy fogszabályzó, esetleg megpróbálhatnál csinálni egy képet csukott szájjal és mosolyogva is, lehet úgy jobb lenne (gyerekmodelleket inkább mosolyogtatják).

A hajad pedig le ne vágasd és be ne festesd, így nagyon jó.

És ha modell akarsz lenni, akkor bizony angolul folyékonyan kell beszélni, úgyhogy hajrá, akkor is, ha rossz az angoltanárod (nekem is az volt), neten is lehet tanulni!

2015. jan. 30. 18:56
 16/21 kocsisbarbi válasza:
Szerintem lenne esélyed meg az arcod is szép csak fogszabályzót kéne azért hordanod mert kicsit fogas vagy de ez is javítható!! Sok sikert!
2015. febr. 1. 10:00
 17/21 anonim válasza:

1. túl kevés a súlyod

2. alacsony vagy

3. attól hogy mindenféle flegma arcokat bevágsz nem lesz jobb az összhatás

nem vagy csúnya csak rosszul képzett.

milyenek a méreteid egyébként? kérlek írd meg üzenetben vagy itt mind1. a tesóm modellügynök és ha jók a méreteid meg nősz még pár centit és elhagyod ezeket a flegma arcjátékokat akkor alkalmas lehetnél! a jó méret 90-60-90 ha ez nincs meg akkor kevés az esély a modellszakmában.

2015. febr. 1. 15:57
 18/21 anonim válasza:
Én is modell akartam lenni és sikerült. Én is viszonylag alacsony vagyok, mint modell, de fotómodellnek szuper vagy, mivel nagyon karakteres, szép az arcod, a bőröd, nagyon tetszik a tekinteted a kisugázásod, tudod változtatni mindenféle befolyás nélkül. Van esélyed, de vigyázz az ügynökésgekkel! Még nőni fogsz, egy kicsit tényleg hízhatnál, de ne sokat :)
2015. febr. 1. 18:11
 19/21 anonim válasza:

#17/18

Hülyeség ez a 90-60-90, ha megnézed a kifutós modelleket, vagy Victoria's Secret-es lányokat... Nekik sehol sincs meg ez a méret. Ez csak a homokóra alakot jelenti, vagyis a derék-től meglegyen a 30 cm különbség a másik kettőnek. Az ilyen embereket inkább fotómodellnek szokták.

2015. febr. 1. 18:14
 20/21 anonim válasza:
Szerintem,lehetsz. Keress egy ügynökséget. Próbáld meg. És ne add fel. Küzdj az álmaidért. :)
2015. febr. 1. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!