Tudtok olyan ügynökségeket mondani, ahol elmegy a 165 cm?
Figyelt kérdés
remélem tudtok segíteni :)2015. jan. 22. 20:12
11/15 anonim válasza:
8as válaszoló vagyok,amit belinkeltem azt a VM ügynökség írta
12/15 anonim válasza:
Nyugodtan lepontozhattok, akkor is olyanok vagytok szegény kérdezővel, mint egy náci kiképzőtiszt. Tök értelmetlenül. A VM ügynökség is büszke lehet az írásra, amit kiadott a kezéből. Utálatos, fennhéjázó stílusú. na az ilyen emberektől én is óvnám a kérdezőt én is, a tapasztalatszerzéstől és saját maga kipróbálásától nem kell. Irigyek vagytok, vagy csak buták? Rátok hagyom a választ.
13/15 anonim válasza:
Se irigyek (mire), se buták (miért lennénk, mikor tényeket írunk). Ettől még a saját döntése, hogy belevág-e. Inkább csak óvnánk a felesleges időpocsékolástól és az esélyes pénzlehúzástól. Ha fotómodell akar lenni akkor meg nem modellügynökségnél kell keresgélni hanem inkább reklámügynökségnél, mert nekik tényleg a karakterek kellenek.
14/15 anonim válasza:
NINCS OLYAN! MAGASSÁG ÉS VÉKONYSÁG! nincs olyanod? Keress más szakmát! Masban biztos sikeresebb leszel. Sok sikert :)
15/15 anonim válasza:
Nem olvastam el az összes választ, DE az eleje az baromság.
1. Nincs olyan, hogy fotómodell:
Nem akarlak elkeseríteni, de tényleg, csak megmondom az igazat. Szóval olyan nincs, hogy valaki csak fotómodell.
2. 170cm a legalsóbb határ:
A legtöbb modell 175-179cm ezek a tökéletes magasságok.
itt még találsz egyéb infót, ha esetleg érdekel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!