Fotómodellkedéshez mi kell?
Nem kifejezetten szeretnék modell lenni, sőt kifejezetten csak a fotómodellkedés érdekelne. Nem vagyok az a kifejezett modell alkat, ugyanis rettentően alacsony vagyok a szakmához (160 cm/ 17 év), de a testi adottságaimat fotómodellnek el tudnám képzelni.
Légyszi, ne kommenteljetek olyat, hogy mennyire el vagyok szállva magamtól, mert nem, egyszerűen érdekel, hogy egy fotómodellnek mennyire kell a divatbemutatókról ismert ideálhoz hasonlítania. (Vagy itt a kisugárzás elég lehet-e?)
fotómodellkedéshez valóban nem kell elérni azt a testmagassági szintet amit egy kifutó modellnek..külsőre: ami fontos az vagy a szép arc (kinek mi) vagy munkától függően mit szeretnének lehet karakteres arc is..ezt ők döntik el mi kell a koncepcióba..fontos a jó test és itt most nem a vékonyságra gondolok hanem,hogy feszes legyen és tónusos mindenféle képen ápolt megjelenés frissen mosott haj ha sminkelsz visszafogottan és szépen tedd azt mielőtt mész válogatásra aludd ki magad egyél is nehogy rosszul legyél figyelj a körmeidre kezed ápolására is a ruhád legyen egymáshoz illetve alkalomhoz illő.
belső: fontos,hogy határozott legyél magabiztos és tudatos lássák,hogy komolyan gondolod add meg a tiszteletet a feletted állóknak..ami viszont a te érdeked emellett természetesen az az,hogy mindenre figyelj ( hova mész,mit tudsz a cégről,kik dolgoznak ott, milyen véleménnyel vannak róluk,miket írsz alá,és semmibe ne menjél bele amibe te nem akarsz! ne hagyd semmire rábeszélni magad és itt most nem a legdurvább dolgokra gondolok de pl: ha ők akarnak egy félaktot egy farmer reklámhoz de te nem akkor igen is jogodban áll nemet mondani!)
mivel még kiskorú vagy valakinek pl szüleidnek el kell kísérnie ami jobb is mert nyilván egy felnőtt tapasztaltabb ember még nálad is jobban odafigyel a dolgokra apró részletekre
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!