Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek megpróbáljam a...

Szerintetek megpróbáljam a modelkedést?

Figyelt kérdés

Magasságom 177cm Súlyom 59kg Derékméretem 65 Gatyaméretem 28 Lábméretem 41

Itt vannak képek: [link]

2015. jan. 10. 11:02
 1/10 anonim ***** válasza:

Uh, de dögös vagy.

Szerintem igen.

2015. jan. 10. 11:56
 2/10 anonim ***** válasza:
A tested jónak tűnik, de a fejeddel lehetnek gondok, a szemöldököd rondán van kiszedve (látszik hogy nem kozmetikus szedi), a hajad olyan agyonvasalt lapos egészségtelennek tűnik... jól elcseszted. Vagy alapból ilyen? az még rosszabb mert akkor helyre sem lehet hozni... hát... ettől még próbálkozhatsz, legfeljebb nem kellesz majd.
2015. jan. 10. 15:18
 3/10 anonim válasza:

Szia:)

Én modellkedem az egyik legjobb ügynökségnél. szerintem annyira nem karakteres az arcod ,meg a hajad sem tűnik valami egészségesnek. De azért egy próbát megér!!:)

2015. jan. 10. 15:41
 4/10 A kérdező kommentje:
A hajamat nem szoktam vasalni se fasteni se semmit nem szoktam vele csinalni ami rossz lenne neki és hát alapbol ilyen... a szemoldokomet meg vekonyra kiszedettem mert a vastag nem allt jol es sokaig en szedtem utanna amit megis bantam es most ugy probalom hogy vastagodjan.... tudom hogy noncs valami szep fejem csak gondoltam kikerem a velemenyeiteket!:)
2015. jan. 10. 15:55
 5/10 anonim válasza:
szerintem nagyon átlagos az arcod
2015. jan. 10. 16:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Persze, próbáld meg!:) A hajon meg a szemöldökön (amiket kritizáltak) azokon lehet segíteni, ez nem olyan dolog, ami úgy marad már örökre.
2015. jan. 11. 11:06
 7/10 anonim válasza:
Szerintem ne.
2015. jan. 11. 12:23
 8/10 anonim ***** válasza:
igen!!
2015. jan. 12. 08:36
 9/10 anonim ***** válasza:
szerintem megpróbálhatod,ha sikerül úgy is sminkelni fognak,meg a hajaddal is csinálni fognak valamit,egy próbát megér!! :)
2015. jan. 13. 09:43
 10/10 anonim válasza:

Mindenképpen próbáld meg! ;)

Nem veszíthetsz semmit és szerintem elég jól nézel ki :)

2015. jan. 29. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!