Szerintetek megpróbáljam a modelkedést?
Figyelt kérdés
Magasságom 177cm Súlyom 59kg Derékméretem 65 Gatyaméretem 28 Lábméretem 41
Itt vannak képek: [link]
2015. jan. 10. 11:02
1/10 anonim válasza:
Uh, de dögös vagy.
Szerintem igen.
2/10 anonim válasza:
A tested jónak tűnik, de a fejeddel lehetnek gondok, a szemöldököd rondán van kiszedve (látszik hogy nem kozmetikus szedi), a hajad olyan agyonvasalt lapos egészségtelennek tűnik... jól elcseszted. Vagy alapból ilyen? az még rosszabb mert akkor helyre sem lehet hozni... hát... ettől még próbálkozhatsz, legfeljebb nem kellesz majd.
3/10 anonim válasza:
Szia:)
Én modellkedem az egyik legjobb ügynökségnél. szerintem annyira nem karakteres az arcod ,meg a hajad sem tűnik valami egészségesnek. De azért egy próbát megér!!:)
4/10 A kérdező kommentje:
A hajamat nem szoktam vasalni se fasteni se semmit nem szoktam vele csinalni ami rossz lenne neki és hát alapbol ilyen... a szemoldokomet meg vekonyra kiszedettem mert a vastag nem allt jol es sokaig en szedtem utanna amit megis bantam es most ugy probalom hogy vastagodjan.... tudom hogy noncs valami szep fejem csak gondoltam kikerem a velemenyeiteket!:)
2015. jan. 10. 15:55
5/10 anonim válasza:
szerintem nagyon átlagos az arcod
6/10 anonim válasza:
Persze, próbáld meg!:) A hajon meg a szemöldökön (amiket kritizáltak) azokon lehet segíteni, ez nem olyan dolog, ami úgy marad már örökre.
9/10 anonim válasza:
szerintem megpróbálhatod,ha sikerül úgy is sminkelni fognak,meg a hajaddal is csinálni fognak valamit,egy próbát megér!! :)
10/10 anonim válasza:
Mindenképpen próbáld meg! ;)
Nem veszíthetsz semmit és szerintem elég jól nézel ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!