Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » 13 évesen 40kg-val és 155cm-ve...

13 évesen 40kg-val és 155cm-vel lehetek MÉG modell a későbbiekben?

Figyelt kérdés

Elvégeztem egy egy hónapos modelliskolát, ami Belgrádban volt(Szerbia) a Silver Fashion-nél, és ott "lediplomáztam", azaz elismerték,hogy megtanultam a kifutón sétálni meg ilyenek. Ez ér valamit Magyarországon?

U.I: most fogyózok

#diéta #fogyókúra #modell #mosellkedés #Silver Fashion
2015. jan. 9. 20:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Zs szia!!!
2015. jan. 13. 09:47
 12/16 A kérdező kommentje:
Milyen zs? Már bocs, de én Anna vagyok
2015. jan. 13. 15:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát attól függ, hogy megjöt-e neked már, mert ha igen max. 5 cm-t fogsz nőni még,de ha nem és a szüleid magasak akkor van még esélyed. Küldhetsz magadról képet. 15/L
2015. jan. 17. 12:41
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy ér valamit..a 155 cm az kevés.

Én is ekkora vagyok de 45 kg...és mindenki azt hogy hizzak...Akkor nem értem hova a fenébe fogyozol???

2015. jan. 28. 14:19
 15/16 anonim ***** válasza:

*mondja* kimaradt!

:)

Ja és le googleztam a "Silver fashion" iskoládat...Nem sok mindent találtam.Az az semmit.

Hogy lehet hogy nincs weboldala? :)

Az hogy van facebook oldala egy dolog...Sok szélhámosnak van.Ebaynek megveszik a dolgokat 2x annyiért meg tovább adják :)

+ Én hugomat akartam beiratni egy modell iskolába...nem lett volna olcsó és nem is csak 1 honap lett volna.

De azért sok szerencsét kivánok Neked!

2015. jan. 28. 17:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Enis voltam felvetelen azt mondtak szep vagyok vekony formas de 173cm vagyok es nekik 175folott kell.. 13l
2015. ápr. 29. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!