Jelentkeztem, most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem modellnek, de de nem tudom, hogy helyesen döntöttem e. Csak kíváncsi voltam, hogy felvennének e. Ilyenkor vissza lehet lépni?
(perfect models)
15/L
2015. jan. 3. 11:16
1/7 anonim válasza:
a probléma nem azzal van,hogy jelentkeztél,hanem azzal,hogy nem jó ügynökséghez :/
ha komolyan gondolod jelentkezz máshova: VM,ICON,Attractive,Visage
2/7 A kérdező kommentje:
ezekhez biztos nem vennének fel, nem hiszem, hogy 173 centi vagyok. :D
2015. jan. 3. 12:12
3/7 anonim válasza:
Akkor most akarsz modellkedni vagy nem? Ha be is kerülsz, senki nem fog kötelezni, hogy menj el. Nem azért, de megnéztem ennek a Perfect Modelsnek a weboldalát, és nem tűnik túl megbízhatónak, a referenciák alatt több mint 10 éves újságok vannak. Szerintem csak lehúznának pénzzel.
4/7 A kérdező kommentje:
csak arra vagyok kíváncsi, hogy felvennének e
2015. jan. 3. 12:23
5/7 anonim válasza:
És nekünk ezt honnan kéne tudnunk?
6/7 A kérdező kommentje:
igaz. csak félek, hogy baj lehet belőle. :D
2015. jan. 3. 12:33
7/7 anonim válasza:
ebből csak baj lehet. a 4 felsorolt ügynökségen kívül a többi felvesz MINDENKIT,és mindenkitől pénzt kér,persze munkát nem kapnak.Ha ehhez a 4 ügynökséghez nem vesznek fel,az azt jelenti,hogy nem vagy alkalmas a modell szakmára.Minden szakmának vannak elvárásai,ennek az ,hogy a cm-ereknek meg tudj felelni.Hiába vesznek majd fel rossz ügynökséghez,attól még nem fogsz tudni modellként dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!