Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek lehetek modell...

Szerintetek lehetek modell 177cm és 55kg-mal?

Figyelt kérdés
ès az nem baj ha egy picit nagyobb,husisabb az arcom. Sokan mondják h karakteres arcom, kaptam már olyat is hogy hasonlítok barbie babára :D csak ez az orr dolog......

2015. jan. 2. 09:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
rendben. rajta leszek,koszii:)
2015. jan. 2. 16:07
 12/16 anonim ***** válasza:
92%
ja, hajrá, koplald hülyére magad, hogy te is beregisztrálhass valami közepesen szar ügynökséghez, mint 1000000 másik hozzád hasonló, hogy aztán jól lehúzzanak pénzzel, de végül semmi ne legyen a naaagy karrieredből, mert nincs benned semmi különleges.
2015. jan. 2. 17:46
 13/16 anonim válasza:
Szerintem ne hallgass rájuk tegyél az álmodért :) az igazán nagy modellek is elkezdték valahol ;)
2015. jan. 2. 18:50
 14/16 A kérdező kommentje:
:))) nem fogom:) szerintem nem kell ahhoz eheznem h lemenjen par cm, azt el lehet erni egy kis tornaval,fitnesszel meg egeszseges kajakkal is.
2015. jan. 2. 20:01
 15/16 anonim ***** válasza:
igen,pont akartam még írni a kérdésedhez h tornával és napi 5szöri étkezéssel is el lehet érni azt a pár cm mínuszt,ugyanis szó sincs róla h kg-okat kell fogynod :)
2015. jan. 2. 22:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Megfelelőre fogytál már?
2015. szept. 24. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!