Miért akar mostanában minden második lány modell lenni?
Én a valóságban senkit nem ismerek aki modell akarna lenni, szóval szerintem ez csak gyakorin ekkora divat.
Amúgy szerintem ez pusztán annyi, hogy a helyzet az országban nem valami fényes, senkinek nincsen pénze, felteszem a szüleiknek sem, akik tisztességes munkával próbálnak pénzt keresni. A modellkedés pedig a köztudatban könnyen jött pénzkeresési lehetőség, amihez csak adottságok kellenek, és már dől is a pénz. Nem utolsósorban pedig, a modellek szépek, híresek, sikeresek.. aki nem látja mi van emögött, az persze hogy ilyen életet akar magának. Ahhoz pedig sajnos buták, hogy reálisan lássák a dolgokat.
15l
1. Hiába gondolják azt hogy csak szépség kell hozzá tudás is kell. Egy középfokú angol tudás a minimum
2. Én sem értem miért akar mindenki az lenni én pl nem mert tudom hogy nem lenne esélyem
Nem olyan meglepő. A médiában, világban mindenhol azt látod, hogy ha szép vagy, akkor megvan mindenek. A modellek, vagy mondjuk egy Victoria's secret divat show elég nagy nyomást tud gyakorolni még egy bőven átlagos lány énképére is, nemhogy egy kövérére vagy alacsonyéra. Persze, hogy mindenki megszállottja lesz a szépségnek, és azt hiszik, attól lesznek boldogak, ha modellek lesznek, szóval, aki esetleg egy közepes szépség, vagy magas, érthető, hogy eljátszik a gondolattal, hogy mi lenne, ha.
Ezért aligha a 'buta libák' tehetőek felelőssé, jóval inkább azok, akik ezt a nyomást kifejtik rájuk.
Ezek nem a mai kislányok, az én időmben is mindenki modell akart lenni.
Ezzel az a legnagyobb baj, hogy azt hiszik, minden róluk szólna, pedig nem. A kamera másik oldalán dolgozom, és a modell kb. egy kellék. Semmibe nincs beleszólása, és nagyon sok az, aki csak csinos, de semmi érzelem nincs az arcán.
Mindig is modellek akartak lenni a tinik.Minden nap 6 ilyen kérdést feltesznek,hogy "Miért akarnak a tinik modellek lenni" Kezd unalmas lenni.
Viszont teljesen igazad van,a 140 centis 100kilós lányok itt teszik fel a képeiket és kérdezik meg,ugy,hogy igazából full ronda az arcuk is...Nem kell ezekkel foglalkozni,kinövik mire 14 évesek lesznek. (mert a legtöbb 11-12 éves aki itt kérdezősködik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!