Modellkedés? (méreteim lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Már lassan 2 éve gondolkozom ezen a lehetőségen, hogy modellkedjek. Szerintetek alkalmas lennék (alkatilag) modellnek?
14 éves lány.
179 cm.
56 kb.
Csípő:85 cm.
Derék:64 cm.
Mell:85 cm.
A hátrány az hogy fogszabályzós lettem 1 éve. Természetesen várok addig hogy lekerüljön. Várom a válaszotokat! (Képet NEM küldök!)
2014. nov. 20. 19:50
2/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat, rosszul írtam. *kg.
2014. nov. 20. 19:58
3/11 anonim 

válasza:

A méretek jók, csak legyél sportos is, lapos has, némi izom, meg ilyesmik.
4/11 anonim 

válasza:

De lehet hogy nem eleg karaktetes pl az arcod. Keppel wgyszwrubb lenne
5/11 A kérdező kommentje:
Az arcomat majd rábízom a profikra, ha megyek modellügynökségekhez! :) De amúgy köszönöm a válaszokat!
"Edzeni" inkább fenékre szoktam meg egy kicsit a hasamra.
2014. nov. 21. 12:07
6/11 anonim 

válasza:

Ha feszes vagy meg minden, akkor (a méreteid alapján) tökéletes az alakod modellkedésre, nyugodtan megpróbálhatod. Amúgy tudom, hogy nem ide tartozik, de nem tudod, milyen magas voltál 12 évesen?
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi véleményeteket! Arra sajnos nem emlékszem milyen magas voltam 12 évesen.
2014. nov. 22. 13:45
9/11 anonim 

válasza:

A fogszabályzó nem gond, a derekadból kellene még lefaragni 5-6 centit, és akkor minden tökéletes lesz, bár az arcodról ugye nem nyilatkozhatok.
10/11 anonim 

válasza:

info@vmmodel.hu
ide küldd a jelentkezésed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!