Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Modellkedni akarok de nem...

Thylane14 kérdése:

Modellkedni akarok de nem vagyok elég magas! Tudnátok segíteni, minél hamarabb?

Figyelt kérdés
Modellkedni szeretnék és nem vagyok elég magas kb.165 cm (lány,12 éves) vagyok, tudnátok nekem segíteni hogy milyen ételeket ehetnék amitől megnövök de közben fogyok is (tudom kicsit hülyeség ez a kérdés)? Vagy valami sportot tudnátok javasolni? Nagyon megköszönném!

2014. nov. 18. 16:09
1 2
 11/12 anonim válasza:
Valamilyen vizsgálat alapján megtudják mondani az orvosok, hogy milyen magas leszek?
2014. dec. 10. 19:11
 12/12 anonim válasza:

Tejtol?? Ez baromsag. Azt mondjak a tejtol a mell is no. Mar ne haragudjon, aki ezt a baromsagot kitalalta annak jo kis melle lehetett, mert amennyi tejet en iszom reg szetrobbant volna a mellem. :DD De igy a poent felre teve.. Ha modell szeretnel lenni, eloszor is menj el egy ugy mond kisebb fotozasra, ott megmondjak mire van meg szukseged, miben kell javulnod. Tehat egy olyan helyre, ahol termeszetben fenykepeznek, tok atlagos emberek es nem pedig modell ugynokseg.Ott majd a szemely (aki fenykepez teged) elmondja, hogy egyaltalan elonyos profilod van e. Annak az illetonek aki pedig azt kerdezte, hogy orvosok megtudjak e mondani milyen magas lennel,a valaszom, hogy nem. Ember, mindenki olyan magasra no, ami eppen a genetikaban van meg benne, vagy ha sportol (pl uszik) sokkal jobban nyulnak az izmok. Nemtudom honnan szedted ezt a baromsagot!

Neked pedig sok sikert kivanok! Kezdj el uszni tobb oraszamban! Ha tenyleg erdekel a modellkedes, szanj arra tobb idot, hogy a tested is nyuljon!

Puszi

2014. dec. 11. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!