Nem tudom, hogy lehetnél-e modell, de a feleségem biztos!
Volt egy top modell ismerősöm, össze-vissza repült a világban, csillogás, sok pénz, de belebetegedett. Akkora teher van a vállukon, hogy csak na. Pár deka hízás miatt már visszaküldik és megszégyenítik a többi modell előtt. Beteges diéták, fogyás, hogy nehogy hízzanak egy dekát is. A stressz miatt drogokhoz, gyógyszerekhez nyúlnak és tönkre mennek. Kérdem én, megéri?
Te egy gyönyörű lány vagy, kár lenne érted! Csak a mesékben léteznek Palvin Barbi sztorik, nem ez a valóság. Én nagyon sajnálnálak, ha te is tönkre mennél ebben a szakmában, mert nagyon kedvesnek és gyönyörűnek tűnsz.
Ha egy kicsit exhibicionista vagy (ez nem szégyen, én is az vagyok), ha szeretnéd, hogy lássák az emberek, milyen szép vagy, ha elismerésre vágysz, akkor válassz szerintem más területet: zenész (klasszikus, könnyű, egál), színész, előadóművész, műsorvezető, stb.
Kár lesz érted... :(
Ha netán vagy annyira szerencsés, mint az ismerősöm, hogy bekerülsz az igazi modellek közé és nemzetközi vizeken fogsz úszni, akkor meglátod, hogy igazam volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!