Nézd ,Drágám,valami ilyesmi kéne a lájkokhoz,és nem a 3 éves nyeretlen grimaszolás.
2014. okt. 10. 19:39
12/20 anonim válasza:
Iszonyat bamba béna képei vannak, és mindegyiken ugyanazt az arcot vágja... erről a Zoolander című film jut eszembe. Ha nem láttad nézd meg. Kb olyan modell lenne ő is mint abban a filmben a főszereplő :D
A csajok meg a normális, értelmes, okos srácokat szeretik, nem a fészbúk majmokat.
2014. okt. 10. 20:25
13/20 anonim válasza:
Lehet, hogy nem lenne csúnya, de tényleg olyan bárgyú, homlokráncolós fejet vág az összes képen, hogy nem vagyok agresszív, mégis azt érzem, hogy fejbe kell vágnom egy golfütővel.
2014. okt. 10. 23:48
14/20 anonim válasza:
Szerintem mindent elmondok azzal, hogy a futás után Zsoltival c. képen úgy néz ki, mintha a pasija lenne. Persze semmi gond nincs azzal, ha így van :D De 14 évesen amúgy sem lájkvadászattal kell foglalkozni, (igazából semmilyen korban). Modell nem hiszem, hogy lehetne nem elég karakteres az arca, de hát ki tudja.
2014. okt. 11. 13:43
15/20 anonim válasza:
Biztos, hogy nem lehetne, ugyanis: az ajkai nem teltek, a szmöldöke nem elég markáns továbbá ahhoz h commercial modell lehessen tényleg szép arcra lenne szüksége amihez elengedhetetleek a szép ajkak, viszon high-fashion modell sem lehet mert egyszerüen túl átlagos. Ő az a srác a szomszédból típus.
2014. okt. 11. 23:40
16/20 anonim válasza:
A like egyátalán nem számít! Sosem szabad a lájkok számára, meg más véleményére adni, csak a sajátodéra!!
Mert gondolj bele.. Ha pl. valaki kiírná azt, hogy "Like, ha csúnya vagyok" és közben gyönyörű, belájkolják kb. 126-an, akkor ő azt képzeli be, hogy ő a világ csúnyája.
Ezért nem érdemes adni arra, hogy hányan lájkolnak neki. Mert lehet, hogy csak azért nem lájkolnak neki, mert esetleg nem merik, vagy csak azért, hogy ne növeljék az önbizalmát.
2014. okt. 12. 12:33
17/20 anonim válasza:
Előző vagyok, és hát az én véleményem szerint nem érné meg neki, hogy modellkedjen. Hogy miért, azt nem írom le. De ez az én véleményem! Ha ő neki jól esik, és szerinte igenis lehetne modell, akkor csak egészségére, menjen el.
2014. okt. 12. 12:36
18/20 A kérdező kommentje:
kedves előző :D köszi a válaszokat igazad van de nem sértődnék meg se én se ő ha meg mondanád hogy szerinted egyáltalán nem helyes és ezért nem lenne jó modellnek, köszi a válaszokat :) még annyi érdekelne hogy lány vagy-e vagy fiú:D
2014. okt. 18. 22:52
19/20 anonim válasza:
nem lehetsz modell sajnálom
2014. okt. 25. 11:36
20/20 A kérdező kommentje:
Hát én nem is de ezek szerint ő se, köszi a válaszokat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!