Valaki segítene?
Sziasztok!
Igen, én is egy olyan számotokra megunt kérdést teszek fel, amit már a hátatok közepére se kívántok.Szerintetek lehetek modell?Ha igen hogy? Tudom, olvassak utána a topikban, mert napjába születik 20 ilyen kérdés, de utánaolvastam, és találgattam rá választ is, de inkább felteszem itt.Amikor utoljára megmértek az 8. osztályba egy vizsgálaton volt, akkor voltam 172 cm.Most 9.-es vagyok, gimis elsős, azóta nem lettem megmérve.A hajam a hátam közepéig ér, dús és sötétbarna színű.Az alkatomon csiszolni kell, mert fogyni szeretnék.Elkezdtem kevesebbet enni mint szoktam,de egy jó mozgás se ártana ami fogyasztana.Futni szoktam elmenni ha suli mellett ráérek meg biciklizni is, de olyan torna kellene nekem mint pl.:Rubint Réka tornái.
Nekem az lenne a nagy kérdésem, hogyha lefogyok, akkor van esélyem hogy modell lehessek?
Nem kevesebbet, hanem jobb és egészségesebb kajákat kell enni. Ne egyél keveset, és ne koplalj. Akkor fogsz egészségesen fogyni, ha hanyagolod a zsírban tocsogó ételeket, és a fehér kenyeret, helyette egyél tönköly lisztből készültet.
Lényeg: Ne kevesebbet, hanem jobbat!
Ha koplalsz, és az a kevés kaja is egészségtelen (fehér kenyér, gyorskaja stb, amit az átlagember eszik), amit eszel, sovány leszel, de roncsolod a szervezeted, lényegében magad ellen teszel, nem jutsz elég tápanyaghoz. Nem tudsz izmosodni, az izom pedig nagyon fontos tényező a zsírégetésben. Az izomnak tápanyag kell, hogy fenntartsa magát. Szóval ha izmosabb vagy, kevesebb zsírt tárol el a szervezeted.
Nem kell keveset enni. Normális mennyiséget kell enni jó kajából, és mellé sokat sportolni. Ettől lesz a legjobb alakod! Ráadásul szebb lesz a bőröd, a hajad, és erősebb lesz a körmöd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!