Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szép vagyok? Lehetnék model?

Szép vagyok? Lehetnék model?

Figyelt kérdés
A fiuknál mindig sikeres voltam (Najo általában:P) de lehetnék model? Elég szép vagyok ahoz? Itt egy kép rólam. (Mesterfotós a versenyem elött:P) [link]
2014. szept. 22. 23:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem szép vagy, viszont a testeddel ahogy látom nem nagyon törődsz, nem jó az alakod, ezért nem hiszem hogy jó lennél modellnek.
2014. szept. 23. 14:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél naiv, a modellkedéshez nem szépség kell.

Modell nem lehetsz. Egyrészt baromira nem olyan alkat vagy, másrészt ha nem mersz felvállalni egy smink nélküli képet, akkor esélyed sincs. Egy castingon se a béna sminkedre kíváncsiak, elhiheted. Csinosnak csinos vagy, de amennyire látszik, az alkatod alapból nem olyan, diéta és sport ide vagy oda.

Azt nem tudom, hogy szép vagy-e, mert az egyik képen nem látni a vakolattól, a másik képen meg nem sok látszik az arcodból, de fogjuk rá, hogy erős átlag biztos vagy. Viszont az öltözködésed nagyon nem előnyös.

2014. szept. 23. 14:48
 13/17 anonim válasza:
65%

Érthetetlen, hogy manapság a nőkbe minimális önkritika sem szorul. Habár ez érthető: a feministák fennhangon hirdetik, hogy minden nő alanyi jogon szépséges hercegnő. Íme az eredmény!

A kérdező egy alacsony, nem szép arcú, messze nem tökéletes alkatú középszerű csaj, aki teljesen alkalmatlan modellkedésre.

2014. szept. 23. 16:44
 14/17 anonim válasza:
48%

Manapság a nőkbe minimális önkritika sem szorul. Habár ez érthető: a feministák fennhangon hirdetik, hogy minden nő alanyi jogon szépséges hercegnő. Íme az eredmény!

A kérdező egy alacsony, nem szép arcú, messze nem tökéletes alkatú középszerű csaj, aki teljesen alkalmatlan modellkedésre.

2014. szept. 23. 16:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Szia! Nem csak az szamit, hogy milyen az arcod, hanem, hogy milyen magas vagy, mennyi a mell-derék-csípő méreted. Én nem tudom, nem is szeretnem megállapítani, mert szerintem ezt egy ügynökség döntse el. Ne foglalkozz azokkal, akik csúnyákat írtak, Lehet, hogy csak irigyek.
2014. szept. 23. 19:46
 16/17 anonim ***** válasza:
ez egy vicc ._. .... azt hittem valami natúr, szemből fotózott kép erre meg... xD és még az alakod se jó (szerintem)
2014. okt. 23. 01:04
 17/17 anonim ***** válasza:
profin kisminkelve mindenki szép...legalábbis 99.99% igen. meg mesterfotón...úgyhogy ez semmit se jelent, ennyi erővel akárki lehetne modell.
2015. febr. 7. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!