Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Hogy lehet ilyen helyekre...

Hogy lehet ilyen helyekre bejutni? ( lentebb! )

Figyelt kérdés
Pl. Amnesia, MY77, Missy modell hogy lehet valaki ? Egyaltalan hogy kerulnek be oda? Mert peldaul MY77 nel senki mas nem hires Voksan Viragon kivul, szoval szerintem nem kell hiresnek lenni ahhoz hogy ilyen komolyabb divatcegnel modell legyen valaki?! Kerlek segitsetek :))
2014. szept. 14. 21:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Hm, elég sok szpással jár, de ha elég kitartó vagy, akkor felfigyelnek rád.
2014. szept. 14. 21:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Reszletesebben letudod irni hogy mi hogy mukodik? Erdekelne nagyon:)
2014. szept. 14. 21:41
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát, igazából viccnek írtam az elejét, de ha nem értetted gondolom még elég fiatal lehetsz.

Szóval leírom nagyjából, ahogy én elképzelem a modell szakmát: elkezdesz gyerekszépségversenyekre járni, rutint szerzel a színpadi mozgásban, elmész egy-két olyan emberhez, akik mindezt megtanítják. Aztán, ha szerencséd van és felfigyelnek rád, onnantól kezdve kapsz felkéréseket. Gondolom, először kisebbeket, aztán, ha jól eladható vagy, akkor nagyobb ruhamárkákat is érdekelni fogsz.

De ezt csak a saját elképzelésem szerint írtam le. Talán, ha Palvin Barbarának utánanézel, akkor több mindent megtudsz erről, hiszen napjainkban egy elég ismert magyar modell.

2014. szept. 14. 21:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Még azt kihagytam, hogy egy remek portfólióval kell rendelkezz, amit egy profi fotóssal csináltatsz.
2014. szept. 14. 21:49
 5/10 anonim ***** válasza:
És természetesen azt a nagyobb ügynökségeknek elküldeni.
2014. szept. 14. 21:50
 6/10 A kérdező kommentje:

Ja ertem koszonom! 17 eves vagyok egyebkent:)

Neztem modelliskolakat is, az is kell hozza ha jol tudom ,ugye?

2014. szept. 14. 21:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, tényleg nem értek hozzá. Valószínűleg jobb, ha részt veszel egy képzésen, hiszen azzal megtanulhatod a kisebb trükköket, megtanítják, hogy hogyan mutasd meg a szebbik oldalad stb.stb. Szóval gondolom jobb, ha elvégzel egy ilyen kurzust.
2014. szept. 14. 21:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Rendben van koszonom a segitseget!
2014. szept. 14. 21:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom mennyire volt segítség, de szívesen. Remélem sikerül, még ha személy szerint nem is tartom olyan jónak a modellkedést.
2014. szept. 14. 22:04
 10/10 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy,koszi:)
2014. szept. 14. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!