Csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
http://kepfeltolt 2014. szept. 11. 15:35
11/27 A kérdező kommentje:
nem nyúlkáltam bele..amúgy is iyen nekem az alap retrica
2014. szept. 11. 16:14
12/27 anonim válasza:
Akkor csinálj Retrica alkalmazás nélküli normális képet, könyörgöm... Amin talán látszik is valami.
Ha van annak a mobilnak egy nagy felbontású kamerája, mégis miért kell vele ilyen sz.r képeket csinálni, egy ilyen sz.r alkalmazással?
Ja persze, mert ez most a menő...
13/27 anonim válasza:
Átlagos tinilány vagy. A szemöldököd kissé fura... de lehet csak a rossz kép miatt. És tényleg kancsalnak tűnsz.
14/27 A kérdező kommentje:
már mondtam nem vagyok kancsal
2014. szept. 11. 18:32
15/27 anonim válasza:
Megértem, hogy számodra ez az önbizalomnövelésről szól, ezért tényleg ne vedd bántásnak, de mi egyetlen kép alapján tudunk véleményt mondani, és bizony ezen a képen kancsalnak tűnsz. Amivel nincsen baj, és nem von le senki szépségéből. De elég rossz önképet fogsz kialakítani, ha ilyen vehemensen tagadod azt, ami a kép alapján egyértelmű.
Legyen több önbizalmad, legyen bátorságod, eddig rendben van.
De ha irreális önkép alakul ki, letagadással, az nem használ.
26/F
17/27 A kérdező kommentje:
istenem már!!!!!!!!!!! Nem igaz ez....
2014. szept. 12. 16:38
19/27 anonim válasza:
Átlagos. A csúnya az nem ilyen:DD Valóban kicsit kancsalnak tűnsz de szerintem nem vészes. Ha nem vagy megelégedve magaddal íveld a szemöldököd kozmetikusnál az rengeteget dob az arcon.
20/27 anonim válasza:
Szerintem olyan átlagos vagy! :) de egyáltalán nem vagy csúnya :) !! 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!