Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Tudtok nekem segíteni?

Tudtok nekem segíteni?

Figyelt kérdés
Az Attractive modellügynökséghez szeretném beküldeni a képeim,de ugye mint mindenhol,itt is vannak feltételek! Olyan képek kellenének amin nem lehet mosolyogni még egy kicsit sem,csak bamba semleges fejet vágni,meg egy ugyan ilyet csak oldalra fordulva,meg még egy ilyet fürdőruhában,egész alakosan.! De én nem tudok úgy képet csinálni hogy ne mosolyogjak,mert a személyiségemet hazudtolom meg vele,és épp ezért nem lesz jó! Segítsetek légyszi hogy ilyenkor mit csináljak!! Nem szeretném ha mondjuk esetleg "szabályszegésért" utasítanának vissza,ha olyan képet küldök amin mosolygok!! :/

2014. aug. 23. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
csináld meg,ha ennyit nem tudsz megcsinálni,akkor nem vagy modellnek való.a modelleknek kell tudniuk a képeken színészkedni
2014. aug. 23. 16:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Abból lesz jó modell, aki sokarcú és tud alkalmazkodni. Egy fotózáson nem csak mosolyogni meg nevetgelni kell. De ha már egy normális, semleges fotót sem tudsz magadról elkészíteni, akkor nem tudom, hogy a továbbiakban, hogy akarsz evvel foglalkozni.
2014. aug. 23. 18:10
 3/5 anonim ***** válasza:
pontosan leírták az előttem szólóak. csak lapozz végig egy divatmagazint. szerintem egy kezeden meg tudod számolni hogy hány oldalról mosolyognak vissza rád teli szájjal a modellek
2014. aug. 23. 22:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Igazuk van az előző válaszolóknak..ha nem tudsz/nem akarsz komolyan nézni, inkább felejtsd is el a modellkedést, nem neked való.
2014. aug. 24. 03:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, ez sajnos tényleg nagy baj, ha nem megy!:( De próbálkozz sokat tükör előtt. Ha tényleg akarod menni fog!!:)ha szeretnél nyugodtan írj privátban, segítek amiben tudok:))

14/L

2014. aug. 24. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!