Vélemény a külsömről? 10/?
Hát szépnek szép lennél, de ez a mázolmány az arcodon nagyon sokat ront a dolgon. Tényleg olyan, mintha utólag lett volna a képre szerkesztve. Pedig alapvetően bájos és szép arcod lenne.
Azt, hogy modell lehetnél-e, tudja a fene ennyi kence alatt. Ha egy ügynökségnek ilyen képet küldesz, már ki is húznak a listáról. Smink nélküli kép kell. Nem természetes hatású sminkkel, nulla sminkkel, filterek, szerkesztés nélkül. Lehet rondának tűnsz rajta, de csak az alapján lehet eldönteni az alkalmasságot. Na meg egy egész alakos nem kifacsarodott pózos kép sem árt, mert az arc kevésbé lényeges, mint a test.
Ja és ha nem vágsz grimaszt a képen és nem is szerkesztgettél nagyon bele, akkor baromi aszimmetrikus amúgy a fejed. Vagyis valószínűleg csak a pingálmányod igazából... arra ügyelj, elég cikis dolog. :D
Szerintem nem:( bocsi.
Ezen az oldalon mindig ezek a "mű" lányok kérdeznek ilyeneket..Sajnálom ha megbántottam valaki, nem állt szándékomban, csak nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!