Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Vélemény a külsömről? 10/?

Vélemény a külsömről? 10/?

Figyelt kérdés

Sziasztok szerintetek kép alapján lehetnék modell?Mert már régóta érdekel:)

[link]

2014. aug. 8. 19:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát szépnek szép lennél, de ez a mázolmány az arcodon nagyon sokat ront a dolgon. Tényleg olyan, mintha utólag lett volna a képre szerkesztve. Pedig alapvetően bájos és szép arcod lenne.

Azt, hogy modell lehetnél-e, tudja a fene ennyi kence alatt. Ha egy ügynökségnek ilyen képet küldesz, már ki is húznak a listáról. Smink nélküli kép kell. Nem természetes hatású sminkkel, nulla sminkkel, filterek, szerkesztés nélkül. Lehet rondának tűnsz rajta, de csak az alapján lehet eldönteni az alkalmasságot. Na meg egy egész alakos nem kifacsarodott pózos kép sem árt, mert az arc kevésbé lényeges, mint a test.

Ja és ha nem vágsz grimaszt a képen és nem is szerkesztgettél nagyon bele, akkor baromi aszimmetrikus amúgy a fejed. Vagyis valószínűleg csak a pingálmányod igazából... arra ügyelj, elég cikis dolog. :D

2014. aug. 8. 22:01
 12/31 anonim ***** válasza:
hány cm vagy?
2014. aug. 8. 22:33
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom!Mi ez a szemöldök???????
2014. aug. 8. 22:36
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Szep lennel, de taszito ez a szemoldok :(
2014. aug. 8. 23:46
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem lennél csúnya, de ez a szemöldök brutál ronda, bocsi.
2014. aug. 9. 00:10
 16/31 anonim ***** válasza:
Szerintem átlagos vagy, és ahogy előttem is mondták valami borzalom a szemöldököd, bár nekem a sminked sem jön be.
2014. aug. 9. 00:45
 17/31 anonim ***** válasza:

Szerintem nem:( bocsi.

Ezen az oldalon mindig ezek a "mű" lányok kérdeznek ilyeneket..Sajnálom ha megbántottam valaki, nem állt szándékomban, csak nem értem.

2014. aug. 9. 11:48
 18/31 anonim ***** válasza:
ha szeretnéd szexelek veled hogy több önbizalmad legyen, elég jó pasi vagyok és jó az ágyban
2014. aug. 9. 12:31
 19/31 anonim ***** válasza:
Profi modellügynökség szigorúan csak összefogott hajjal, smink nélkül kér fotót. Tetkós szemöldök és bárhol tetkó a testen kizárt ok.
2014. aug. 9. 12:56
 20/31 anonim ***** válasza:
A kep alapjan nem lehet eldonteni mert az ugynokseg smink nelkuli kepet ker es tudni akarja a magassagodat a sulyodat es latni akarja ugy az egesz alakodat szoval nincs olyan kulonleges arcod ami a modelkedeshez kell
2014. aug. 9. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!