Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Más is kap ilyen üzenetet a...

Más is kap ilyen üzenetet a Facebookon az Átváltoztatjuk?

Figyelt kérdés

Ne haragudj, hogy zavarlak de, a nagy sikerre való tekintettel jövő hétvégén augusztus 9-10-én (szombat, vasárnap) ismét ...... alakítjuk át a hozzánk érkező hölgyeket.

Láttam itt facebookon a profilképed és szerintem nagyon fotógén vagy, arra gondoltam, hogy szívesen elhívnálak Téged egy fotózásra, ahol profi stáb segítségével megmutatnánk neked egy másik arcodat.

Amennyiben eljönnél, professzionális csapatunk segítségével megmutatnánk neked egy új arcodat, és az átváltoztatás végén szuper sorozatot készítenénk rólad, hogy láthassuk munkánk eredményét.

A fotózáson való részvétel díja 16.990 Ft, mely minden költséget takar (fodrász, sminkes, fotózás, cd a képekkel)!

A fotózáson fashion (divat) és beauty jellegű RUHÁS képeket készítünk, erotikus képeket NEM!

A fotózás végén az elkészült képeket (kb. 60db) természetesen megkapod cd-n!

Összehasonlítás képpen más Budapesti studióknál, egy hasonló típusú fotósorozat (modell portfólió) 60-80 ezer forintba kerül!

A már elkészült munkáinkat meg tudod tekinteni a k TEAM hivatalos Facebook oldalán a következő címen: [link]

Referencia munkáink megtekinthetőek a weboldalon: www.csapogabor.hu ; illetve Facebookon a fotós kollégám profiljában: [link]

A fotózásra előzetesen be kell jelentkezni!

Amennyiben érdekelnek a részletek, akkor írj itt, vagy küldd el légyszíves a telefonszámod és felhívlak a pontos részletek miatt!

Természetesen érdeklődhetsz Te is ezen a telefonszámon: 70/935-8399

Üdvözlettel: Átváltoztatjuk TEAM- Jankó Zsanett

#áőtváltoztatjuk
2014. aug. 4. 01:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát én még nem hallottam ilyenről, de ki tudja:))
2014. aug. 4. 09:31
 2/6 anonim ***** válasza:
85%

ez annyira ciki, hogy elmondani nem tudom.

az ilyesmin egy rendes ember csak röhög és tiltja azt a címet, amiről érkezett a mél/tiltja a felhasználót fb-n.

bár, a pénztárcád vékonyabb lesz, miután végeztek, szóval ez is eredmény:D

2014. aug. 4. 16:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Fotózás végén kapod meg a képeket? Ez azt jelenti, hogy nyers képeket kapsz? Valamirevaló fotós nyers képet nem ad oda a modellnek...
2014. aug. 4. 19:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Pénzlehúzás, bár önbizalomnövelésnek nem rossz, csak ahhoz drága. :-)
2014. aug. 9. 13:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Természetesen messze van az igazi átváltoztatástól, ha van sok pénzed, elég sokféle ruhád (saját ruhában fotóznak) egy próbát megér. És a fényképsorozat még nem portfólió!
2014. aug. 14. 09:11
 6/6 Grózer Izabella válasza:
Sziasztok Izabella vagyok én is kaptam ma egy ilyet a facebook on Zsanett tol szerintetek mit csináljak mi a véleményetek volt már valaki? légyszi írjatok!!!
2014. dec. 2. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!