Meglepetés magazin fotózás, volt már valaki?
Sziasztok!
Holnap megyek a meglepetés magazinhoz fotózásra. Ha valaki volt már mesélne róla, hogy milyen volt, hogy ment, mennyi ideig tartott, kedvesek voltak? Megkaptátok a képeket, vagy csak az újságban láttátok, mikor megjelent? Vittetek ruhát, vagy kaptatok? Nekem vinnem kell, de olyan ruhám nincs, amilyet kértek, mondta a csaj,hogy náluk is lesz, akkor ha nem jó nekik amit viszek, adnak helyette? Na szóval minden érdekel :) Köszönöm szépen :)
:) Csak reméltem, hogy találok valakit, aki már járt, mert minden héten van az újságban két három lány, így gondoltam csak találok valakit :D
Lényeg a lényeg, hogy majd az összes képet átküldik miután megjelent az újság, addig nem. Retusálni jó eséllyel nem fogják, legalábbis ott pont arról beszélgettek, hogy nem szeretnek utómunkázni, nem is nagyon szoktak csinálni a képekkel semmit, max megvágják. Vittem ruhát, de végül kaptam is, 5 órán keresztül tartott és tulajdonképpen kedvesek voltak. Csak azért írtam le, hátha majd valaki pont megy és szeretne infot találni, mert én sehol nem találtam a neten :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!