Hova érdemes jelentkeznem?
Sziasztok.
Lassan 18 éves srác vagyok. Akár kivel találkoztam eddig, mindneki azt mondta: "karakteres az arcod, valamit kellene vele kezdeni" vagy "szerintem próbáld meg a modellkedést" az a bökkenő sajnos, h alacsony vagyok.
Nincsene olyan ügynökségek, ahol alacsonyabb fiúk is tudnak érvényesülni?
És amúgy mi ez a 180cms szabály amúgy? Miért legyen egy modell magas?
Nem hiába a 180 cm minimum a fiúknál, ugyanúgy mint lányoknál a 172-175 cm minimum.. A ruhákat a tervezők úgy készítik, hogy hiába látszol deréktől felfelé, az Armani nadrágod lógni fog az öltönnyel együtt, mert nem vagy elég "nagy" hozzá. A ruhákat magasakon sokkal könnyebb, illetve látványosabb bemutatni. Illetve ha igazán modellkedni szeretnél, az kifutót is jelent, meg a fotókon sem mindig a derekadtól felfelé leszel..
Ha meg """"""fotómodell"""""" lennél.. Na olyan nincs. :D Ez egy nagy tévhit, hogy bárki lehet modell, bármilyen magassággal, mert hogy ő bizony fotómodell. Nagyon ritka az ilyen, inkább stock photokhoz maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!