Hogyan kerülhetnék be az Icon Model Management-be? Jelentkezni kell? Vagy ők szólítanak le ha látnak bennünk valamit?
Figyelt kérdés
2014. júl. 13. 21:41
1/7 aprilina válasza:
Én is modell szeretnék lenni:) és az iconhoz mennék:) még régebben néztem utána, 14 év a min. 170 cm a magasságnál a min. Email útján jelentkezhetsz, le kell írni az adataidat, kell bikinis fotó meg mindenféle:) és igen Palvin Barbit is ők szólították le:)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!Palvin Barbit 13 évesen szólították le(ha jól tudom)
2014. júl. 13. 22:11
3/7 anonim válasza:
"ők szólítanak le" erre elég kicsi az esély ugyanúgy budapest elég nagy. de küldj nekik emailt képekkel együtt, aztán ha tetszel nekik behívnak,onnan meg már ők mondják meg
4/7 anonim válasza:
Nekem anno e-mail-t küldtek, és azóta sem tudom, hogy hogyan találtak meg. :D De egyébként e-mailt küldj nekik smink nélküli képekkel szemből, profilból, meg egy egész alakosat. Illetve add meg a méreteidet, és egy rövid bemutatkozást.
5/7 anonim válasza:
E-mailt-t kell irni, de szerintem ne csak oda jelentkezz! Irj nyugodtan, ha van ezzel kapcsolatban kérdésed! 14/L
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Majd írok ha lesz valami fejlemény!
2014. júl. 14. 12:55
7/7 anonim válasza:
En ugy tudom hogy a veboldalukon kell jelentkezi? Nem igy van? Felre ne ertsetek, nem hiszem h igazam van gyak ugy tudtam.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!