Alkalmas vagyok a modellkedésre? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
15éves leszek az ősszel.. Nem vagyok egy soványság.. 170cm és 64 kg :( így is lehet belőlem modell ?2014. júl. 11. 15:03
11/22 A kérdező kommentje:
Utoló, nem tudom mirol beszélsz , de én még ilyen kérdést nem tettem fel!! :D xd
2014. júl. 11. 16:37
12/22 anonim válasza:
Hát ha nem vagy sovány nem sok esélyt látok rá :(
De talán 1 képpel többre mennénk.
19L
13/22 A kérdező kommentje:
Bocsi nem tudom h kell képet csatolni...:( mind1 elkezdek intenzíven sportolni , és talán alakul az alakom... Remélem
2014. júl. 11. 19:02
14/22 anonim válasza:
Egyszer már kérdeztél valami hasonlót, sajna pontosan nem emlékszem rá. Azt viszont megmaradt bennem, hogy mindenki azt mondta nem vagy alkalmas, és, hogy rendőrnek pont jó leszel az eszed miatt:D Ha nem te voltál, bocs:D
15/22 A kérdező kommentje:
Ma tettem fel először kérdést erre az oldalra... És honnan tudod hogy nekem mennyi eszem van ?? Lehet h több mint neked aranyom!!! Rosszindulatú , sértegető emberekből köszönöm de elég volt !!!! :((
2014. júl. 11. 20:59
16/22 anonim válasza:
Ma tettem fel először kérdést erre az oldalra... És honnan tudod hogy nekem mennyi eszem van ?? Lehet h több mint neked aranyom!!! Rosszindulatú , sértegető emberekből köszönöm de elég volt !!!! :((
Akkor nem te voltál. Ne vedd magadra:) De volt egy ilyen kérdés, az biztos.
Az kemény, hogy 15 évesen, aranyomnak hívsz:D
17/22 A kérdező kommentje:
Az is kemény , hogy te 15 éveseket sértegetsz :D ;)
2014. júl. 11. 21:41
19/22 A kérdező kommentje:
Neis :D
2014. júl. 11. 21:49
20/22 anonim válasza:
Az a nagy büdös helyzet, hogy az a vékonyság, amit sporttal elérsz nem jó. Sem méretekben, sem alkatilag. Ha világéletedben mindig husis voltál főleg. A modellügynökségek kiszúrnák. Mire lefogynál tényleg modellalkatra, kifutnál az időből. Több év kemény munka kell hozzá, hogy tökéletes légy a szakmához. És ki fedezne fel 17-18 évesen, ha a legtöbb modellt 13-14 max 15 évesen találták meg? Ki vagy futva az időből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!