Ha jelentkezek egy modellügynökségnél, kell érte fizetni?
Figyelt kérdés
Ha pl. jelentkeznék az Attractive modellügynökségnél, beküldeném a képeket, meg mindent amit kell, és ha behívnának, akkor később majd kell fizetni érte valamennyit? Vagy hogyan működik ez?2014. júl. 6. 21:33
1/6 anonim válasza:
Normális ügynökségnél semmit nem kell fizetni és az Attractive nem kamu, nem kell fizetned semmiért.:)
2/6 A kérdező kommentje:
Azt csak példának mondtam :) Tudom, hogy nem kamu. Ma voltam egyen, na az az volt!:) És több modellügynökséghez is lehet jelentkezni egyszerre?
2014. júl. 6. 23:50
3/6 anonim válasza:
Persze, miért ne? Amíg egyik se ad neked szerződést, simán. Mint ahogy egyszerre több állásinterjúra is elmehetsz, amíg nincs munkád.
4/6 anonim válasza:
2-3-4 ügynökség van Mo.-n akik rendesek és nem kérnek pénzt(persze van rajtuk kívül is de ők nem olyan jók) aki nem kér pénzt az oké. Addig jelentkezhetsz bárhova ameddig nem írtál alá szerződést
5/6 A kérdező kommentje:
És mennyinek kell lenniük a méreteknek?
2014. júl. 7. 18:03
6/6 anonim válasza:
A minimum magasság a lányoknál olyan 173 cm körül van, de a legideálisabb a 177-178 cm. Biztosan ismerős a bűvös 90-60-90. Ezek a mell-derék-csípő méretek. Egy 177-178 cm-es lánynak a legideálisabb csípő a 86-87, a dereka maximum 62 cm lehet, és a mell értelem szerűen minél kisebb, annál jobb. Nagyon sokat vet a lantba az, hogy milyen az arcod, a kisugárzásod, és a kommunikációs képességed. Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!