Miért van mindenki annyira kiájulva Palvin Barbitól?
Figyelt kérdés
Én nagyon nem állom, egy beképzelt......
Szerintem nem is az a nagy gyönyörűség egy kiló sminkkel mindenki az..
2014. jún. 30. 15:12
21/23 A kérdező kommentje:
Ez a másik,vannak reklámok amikben szerepel és tényleg úgy beszél!!
2014. júl. 2. 13:51
22/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem beszél úgy mint egy paraszt,csak viccelődik és nemhogy büszkék lennénk rá (mondjuk én az vagyok) de ti inkább csak ler.bancozzátok,meg az sem kéne figyelmenkívűl hagyni ,hogy akárhány helyen bemutatkozik mindíg elmondja hogy magyar(már bocs de nem irigység tőletek???válaszolok rá:DE!!!)!!
23/23 anonim válasza:
Ja és elsősorban nem nagyképű,pedik aki már elér a modellkedésig az már lehet mire játsza magát,de ő még arról is szerényen beszél hogy a VILÁGON a 40-ik helyen áll a legszebb modellek közül!!Szóval te nagyobb paraszt vagy mint Palvin Barbara!!!
NA EZZ!!!TUTI! :). :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!