Az Átváltoztatjuk Team és az Átváltoztatjuk Team Győr ugyan az a csapat? Ha nem melyik csapathoz érdemes elmenni?
Figyelt kérdés
#Átváltoztatjuk
2014. jún. 28. 14:03
1/2 Loretta74 válasza:
Sajnos két különböző csapat, az első az átváltoztatjuk team egy nagyon régi csapat jó pár éve csinálják a munkájukat, én 2 éve Sopronban voltam náluk, és nagyon jól sikerültek a képeim, máig facen azok vannak kint, nagyon szimpatikus kis csapat, sminkesük egy tündér fotós pedig türelmes és fantasztikus képeket csinál. A másik csapat az átváltoztatjuk team győr egy nem rég alakult csapat, egy barátnőm már volt is náluk de nagyon megbánta mert nem igazán lettek jók a képei, nem volt fodrász sem, drágább is volt mint az első csapat és kevesebb kép is készült. Ha teheted mindenképp az első az Átváltoztatjuk Team válaszd. Sok sikert...
2/2 kiscicalany82 válasza:
Nekem nagyon jók voltak a tapasztalataim a győri csapattal:) mosolygós, vidám hangulatú délutánon szuper sminket kaptam és a fotózás is nagyon jól sikerült. Nekem kb. 100 digitális kepet adtak a végén, ennyit is ígértek, és az ajánlatban szereplő 8-10 retusált kép helyett 20 képet kaptam! Kezdő csapat, de igényesek és ügyesek! Érdemes megnézni a Facebookon az Átváltoztatjuk Team Győr oldalt, ott sok fénykép is fent van es vannak folyamatos akciók, sőt nyereményjátékok is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!