Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Ki mit tud a VizioModels...

Ki mit tud a VizioModels modellügynökségről?

Figyelt kérdés

Van itt olyan, aki náluk van leszerződtetve? Mik a tapasztalatok? Mennyire megbízhatóak?

Előre is köszönöm a válaszokat!!

2014. jún. 26. 15:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Ment a zöld pacsi mindenkinek. :)
2016. okt. 23. 13:23
 12/13 anonim válasza:
Végtelenül korrekt, megbízható csapat. A vezetője kilenc évig modell volt. Családi vállalkozás, mindenhez a nevüket adják. Több lányt ismerek, akik náluk vannak. Foglalkoznak velük, felépítik őket. Mindenkinek az adottságainak megfelelő desztinációt választják ki. Ugyan azokkal az ügynökségekkel dolgozni, mint az Icon, Visage, VM. Egyre több lányuk van. Nagyon fiatal lányokkal is dolgoznak akár egy évet is, hogy piacképessé tegyék őket. Emberileg pedig a legkedvesebb, leghumánusabb csapat, azok közül akiket eddig megismertem. Kizárólag ajánlani tudom őket.
2017. ápr. 18. 00:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Elég régóta, (Kb. 10 éve) vannak a piacon, és ahogy az előző hozzászóló írta ugyan azokkal az ügynökségekkel dolgoznak, mint a Visage, VM, Icon. Nagyon sokat törődnek a modelljeikkel és ami fontos, a jelenlegi covidos időszak alatt sem hagyták magukra a modelljeiket,folyamatosan mentek az edzések (nagyon jó edzővel), hogy a lányok formában maradjanak. Én is őszinte szívvel tudom ajánlani őket.
2021. szept. 8. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!