Szerintetek ez az alkat megfelelne modellnek?
Figyelt kérdés
175cm/52kg/14l
tudom, azért még próbálok hízni..évek óta azt próbálom, de mások azt mondják hülyeség, mert a modellkedéshez ez pont jó..:):/
2014. jún. 22. 11:32
11/19 anonim válasza:
Az arc a fontos de az alkatod jó.
12/19 anonim válasza:
Mindenkinek, aki szerint a SZÉP ARC a lényeg a modellkedéshez:
13/19 anonim válasza:
Nem a szép, hanem a karakteres, amiből sok mindent ki lehet hozni
14/19 anonim válasza:
Szerintem hízni semmiféleképpen ne híz. Nekem amúgy tetszik az alakod. De mint ahogy mások is mondták, inkább az arc határozza meg. Amúgy a tested tudod alakítani(bizonyos szinten) de az arcod nem igazán max sminkel :/
15/19 anonim válasza:
A kérdés, hogy milyen modell akarsz lenni. Szerintem igen is fontos az arc. Azok a szerintem csúnya modellek akiket egy korábbi válaszoló linkelt azokat ismerjük? Nem! Látjuk itt-ott reklámokban, újságokban? Nem! Ha csúnya az arcod lehetsz eféle anorexiás modell. DE ha egy Palvin Barbi stílusú modell akarsz lenni, akkor igenis az a lényeg hogy miylen az arcod.
16/19 anonim válasza:
Szerintem megfelel, bár engem elsőre a panda fogott meg :D
17/19 anonim válasza:
nagyon lapos vagy,kicsit gyurj seggre
18/19 anonim válasza:
max bikini modell mert tul sovány vagy és persze a modellek soványak de ez már csunya ha ennyire hizz 10 kilot és biztos felvesznek és persze ha az arcod szép
19/19 anonim válasza:
A centik számítanak. 90-60-90-en kell mindenképpen belül lenned, de az arcod is nagyon fontos, és kell a modellkedéshez egy bizonyos munkamorál és kiállás.
Igen ez igaz, hogy a modellkedéshez vékonynak kell lenned, de a túl vékonyság sem jó, mert nem töltöd ki a ruhákat vagy épp leesnek rólad. De a kép alapján jó, de ez még nem jelent semmit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!