Hogy lehetne modellalkatom?
Sziasztok! :)
Tudoooom, mindenki modellkedni akar, mindenki kipróbálná, minden tini lánynak ez az álma, de a többség alkalmatlan. Az a helyzet, hogy 16 éves vagyok, hát olyan közepesen magas (174-5 cm), és nem vagyok kövér, normális, karcsú alkatom van. De nem kifejezetten a modellvékonyság. Nyáron szeretnék még leadni pár kilót, és eljárni konditerembe, hogy feszesebb legyek. Szerintetek mit egyek és eddzek, hogy elérjem azt az alakot, amilyennel egy modellnek rendelkeznie kell?
Az arcom hát nem mondom h hú de karakteres és különleges, mert elég nagyképű dolog lenne, de viszonylag elégedett vagyok vele, szép. A szemeimet nagyon szeretem, illetve a szempilláim, mert természetesen nagyon-nagyon hosszúak. Édesanyámtól örököltem. A hajam még sosem volt festve, alapból csigásan göndörödik, de én minden hajmosás után vasalni szoktam. A szemöldököm néha formára lett szedve, de igazából nem lett sose túl vékony, és elég természetesen néz ki :D Hát nem tudom mi fontos még. Szerintem elég alakítható vagyok, vagy h mondjam :D Beszélek angolul, németül, és olaszul ha ez számít vmit.
Hogyan? Mondjuk úgy születsz. ;)
Az ALKATODAT nem tudod megváltoztatni, csak az alakodat az alkatod adta határokon belül alakítani.
A súly is egyéni. Ha igazán jó kondiban vagy, akkor 62-65 kg-t is nyomhatsz, azzal is ki fog jönni a 90-60-90 alatti arány, szép formás, tónusos testtel.
Pl.: [link]
Egyébként súlyzós vagy saját testsúlyos edzés.
Fotó nélkül nehéz bármit is mondani.Jó lenne, ha az arcodról, alakodról raktál volna fel.
Beszélsz angolul...stb. de milyen szinten? mert az alap és középfok manapság már elvárás. Ha meg 3 nyelven beszélsz felsőfokon, miért ilyen hülye szakmát választasz, mint a modellkedés? Akkor többet is kereshetnél tisztességesebb módon. Bocs, de ez kijött belőlem.
Van ennek egy egyszerű módja, hogy megtudd és ne itt kérdezgesd: elmész szépen egy modellügynökséghez, ott lemérnek, lefotóznak és el fogják mondani azt is, ha megfelelsz, azt is, ha nem és azt is, ha változtatnod kell valamin: min, miben , mennyit és hogyan.
Bizony, aki már befutott modell, előírnak neki mindent: még a körme méretét, formáját, hajszínét, hajhosszát sem változtathatja meg engedély nélkül.
Ha méréskor 60 cm a dereka, de mire kifutóra kerül már 62 cm, leordítják a fejét, esetleg nem kapja meg a munkát, plusz még kötbért is fizet, a többi következőmunkáktól is eleshet emiatt. Egy tárgyként kezelik. Korlátok közt éli az életét. Persze mindenki csak a csillogást, felszínt látja, nem véletlenül a legtöbb modell heroinista, mert ez csak így lehet bírni.
Minden modell 90-60-90 (mell-derék-csípö) körüli méretekkel rendelkezik. Szerintem törekedj te is erre. A kiló nem számít. Javaslom a diétát (sok zöldség, gyümölcs, joghurt, tojás stb.) mellé pedig kardió (40 perc futás sík terepen kétnaponta tökéletes)
www.ask.fm/EMLhungary --nagyon sok válaszba segitséget találsz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!