Ismeri valaki a VIP Hostess és Modellügynökséget? Megbizható?
Van weboldaluk is,ezért gondoltam hogy akkor valós.
Elég szerteágazó a tevékenységük és tetszetös az oldaluk.
Mégsem létezik?
Segitsetek melyik az az ügynökség ami megbizható,és ahol nem csak 20 éveseket foglalkoztatnak?
Szia!
Szerintem egy kicsit össze vagy kavarodva!
A modelleket 13-22 éves korig keresik, általában. Azért jó, ha fiatalon kezded (14) mert akkor még van esélyed rá, hogy sikerül befutnod ebben a szakmában.
A kérdésedre válaszolva: Minden ügynökség, ami pénzt kér a kezdéskor, onnan menekülj. Ezek vagyonokat kérnek a semmiért, és egy normális könyvet nem tudnak neked összehozni. Mellesleg külföldre sem juttatnak ki.
Hogy kiket ajánlok? ELite Model Look, Visage, Icon, NumberOne Models.
Olvasgasd az Elite válaszait:) [link]
Starcast
Most hirtelen ez jut eszembe, amiben 100%-ig megbízhatsz, mert engem sosem ejtettek át. Viszont jobb ha felkészülsz ez max fizetés kiegészítésnek jó, vagy kiindulásnak.
Jobban Roszban havi egy alakalommal statiszta munka, és egy pár tapsikolos, persze a model alkatúaknak jóval több meló ígérkezik és az sem árt ha szimpatikus vagy. Sok film, reklám és fotózás van nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!